Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Lipsă de respect“ Farul Constanța, comunicat după ce s-a întâmplat la finele meciului de la Pitești

ro

10 Apr, 2022 11:04 3591 Marime text
  • Situații precum cea de la meciul cu FC Argeș au mai fost prezente în acest sezon la meciurile echipei de pe litoral.  

Farul Constanța a emis un comunicat pe marginea situației de după partida de sâmbătă, de la Pitești, când la conferința de presă a lui Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, nu a venit niciun jurnalist!  

Farul Constanța constată, cu indignare, lipsa de respect a presei sportive față de clubul  nostru, orașul Constanța, Dobrogea și toți susținătorii echipei.

Deși Farul Constanța se află în play-off-ul Ligii 1, competiție aflată pe primul loc în preferințele suporterilor români, mass media tratează cu dispreț chiar acțiunile de PRESĂ impuse cluburilor prin regulamentul media și care ar trebui să fie obligatorii pentru ambele părți!

Din păcate, ceea ce s-a întâmplat la finalul partidei de la Pitești, în etapa a 4-a din playoff - absența în totalitate a PRESEI la conferință - nu reprezintă, din păcate, un caz singular, astfel de situații fiind prezente la meciurile Farului de nu mai puțin de patru ori în acest sezon!

Din acest motiv, Farul Constanța consideră justificată participarea managerului tehnic al echipei noastre la conferința de presă NUMAI în cazurile în care este prezentă și PRESA!, se arată în comunicat.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Gică Hagi, nervos după meciul cu FC Argeș
„Presa, unde e presa la conferință? Niciunul! Până când, nene?“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii