Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorii de la CS Victoria Cumpăna, pe podium și la Naționalele de la Târgu Mureș. „Voi, tinerii campioni, sunteți mândria noastră!“

ro

18 Oct, 2022 10:18 1567 Marime text
 

Finala Campionatului Național individual la lupte pentru juniori 4 (11 – 13 ani) s-a disputat la Sala Polivalenta din Târgu Mureș, iar printre medaliați s-au numărat și reprezentanții CS Victoria Cumpăna, pregătiți de Vasile Vicol, care au obținut rezultate foarte bune.
 
Au urcat pe podium:
 
Alexia Gavrila – cat. 28 kg, locul 1
Maria Moraru – cat. 34 kg, locul 2
Maria Cocotă – cat. 44 kg, locul 3
Robert Popa – cat. 42 kg, locul 3.
 
În clasamentul general la fete, clubul sportiv din județul Constanța s-a clasat pe poziția a treia, pe lângă fetele medaliate, mai aducând puncte, prin clasările lor, Lorelay Jinga (locul 5) și Teodora Moraru (locul 9).
 

Felicitări, dragii noștri! Voi, toți tinerii campioni ai comunei Cumpăna, sunteți mândria noastră și cei care duceți renumele localității pe cele mai înalte culmi!, a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

 

Au participat peste 400 de sportivi, s-au dat lupte istovitoare în acel «cerc de foc», unde fiecare a luptat pentru a urca pe podium şi a deveni campionul României. Părinții și rudele au venit pentru a susține sportivul favorit, Târgu Mureş fiind un centru greu al luptelor româneşti. La final bucurie & tristețe, râs & plâns, agonie şi extaz, stări unice, unde doar un luptător poate simți acest «gust». CS Victoria Cumpăna a reuşit performanța de a urca din nou pe podium a patra oară în acest an, ocupând locul 3 la lupte feminine, în clasamentul general pe echipe. Fabrica de campioni de la Cumpăna nu se dezminte şi la fiecare concurs este pe podium. Cel mai important lucru din viațã nu este triumful, ci lupta. Lucrul esențial este să nu fi cucerit, ci să fi luptat bine, a fost mesajul lui Vasile Vicol.

 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii