Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupte pe plajă CSM Constanța, încă un titlu de campion european, prin Daniel Sandu, la Under-20 (GALERIE FOTO)

ro

21 Jul, 2024 21:35 179 Marime text
 
La Campionatele Europene de lupte pe plajă, de la Timișoara, sportivul Daniel Sandu, de la CSM Constanța, a câștigat titlul continental la categoria 70 kilograme, secțiunea de vârstă Under-20, impunându-se cu victorii pe linie și demonstrând că este imbatabil.
 
În primul meci din grupă, Daniel Sandu s-a impus în fața lui Ionuț Triboii, din Republica Moldova, cu 3-1, după care a urmat o victorie mai clară, 4-0, cu Vasileios Kesidis, din Grecia.
 
Tot în grupă, luptătorul de pe lioral l-a învins pe Ion Berghi, din Republica Moldova, cu 3-0, iar în semifinale, a câștigat în fața conaționalului Eduard David Leonard, cu 3-1.
 
Al cincilea succes și cel mai important a venit în finala Campionatului European U-20, în care Daniel Sandu s-a impus în fața grecului Ilias Rafail Karnavas, cu 3-1.
 
La CSM Constanța, Daniel Sandu este antrenat de Marian Oancea.
 
În cadrul competiției de la Timișoara „Beach Wrestling World Series“, Nicoleta Băjan, de la CSM Constanța, a obținut  medalia de bronz la senioare.
 

Turneul de la Timișoara este o etapă din circuitul mondial, performanța sportivei noastre fiind remarcabilă, ea câștigând cu o zi înainte și titlul european la U20, în cadrul categoriei 50 de kilograme.
 
Nicoleta Băjan de la CSM Constanța a demonstrat că este în formă maximă și nu le-a lăsat nicio șansă adversarelor la U20, având victorii pe linie și devenind campioană europeană!
 


Tot la categoria 50 de kilograme, dar la U17, Diana Voiculescu de la CSM Constanța a câștigat și ea, titlul continental.
 
Antrenorii sportivelor la CSM Constanța sunt Cornelius Trucmel și Alina Ivan.
 
Hai România! Hai Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „CSM Constanța“.
 
Citește și:


Județul Constanța, noi medalii de aur la Campionatul European de lupte pe plajă (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii