Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„M-am bucurat de mişcare“ După ce a părăsit Exatlon şi Republica Dominicană, Mariana Nenu a concurat, la Mamaia, la Maratonul Nisipului (galerie foto)

ro

26 Mar, 2018 00:00 7054 Marime text
La Maratonul Nisipului, de la Mamaia, a participat, ieri, şi una dintre concurentele de la reality-show-ul „Exatlon“, de la Kanal D, Mariana Nenu (43 de ani).
 
Bârlădeanca a petrecut, în echipa Războinicilor, 11 săptămâni în Republica Dominicană, în cadrul emisiunii de televiziune, fiind apoi eliminată. O mare iubitoare de mişcare şi concurentă la ultramaratoane, Mariana Nenu a evoluat pe plaja de la Mamaia în cursa de 10 kilometri. Ea a ocupat locul doi în secţiunea 40-49 ani, poziţia a şasea în ierarhia feminină şi poziţia a 45-a în clasamentul general (bărbaţi şi femei).
 
„Am venit de la Exatlon. Azi-noapte nu am reuşit să dorm. Însă mi-a plăcut cursa, a fost interesantă. E a doua sau a treia oară când vin la Maratonul Nisipului şi voi mai participa cu siguranţă. Alergarea pe nisip fortifică picioarele. Sunt şi cam nemâncată, puţin deshidratată, întrucât am trecut de la antrenamentele mele de ultramaraton la cele de viteză. Nu m-au interesat timpul, ce loc voi ocupa, am vrut doar să mă bucur de mişcare. În Republica Dominicană, mi-au lipsit mâncarea, copilul meu şi antrenamentele. De abia aştept să revin la ele. Îmi e dor deja de colegii mei de la Exatlon. Le transmit Războinicilor să fie uniţi, să-şi închipuie că sunt în mijlocul lor şi că le dau energia mea să ajungă până în finală“, a declarat Mariana Nenu, la finele cursei de la Mamaia.

Anul trecut, atleta a participat, în Grecia, la dura întrecere Spartathlon, care a măsurat 246 de kilometri. Mariana Nenu are o poveste de viaţă impresionantă. O perioadă, când era mică, a crescut la o casă de copii. Înainte de a face atletism, a practicat gimnastica. A lucrat într-un restaurant, iar apoi ca menajeră.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii