Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii", decimaţi înainte de meciul cu Steaua II

ro

12 May, 2011 00:37 1404 Marime text
farul.jpgPartida din Complexul Ghencea este programată să se dispute sâmbătă, de la ora 11.00

Antrenorul Farului, Gheorghe Butoiu, continuă să întâmpine probleme în ceea ce priveşte strângerea unui lot minim de jucători cu care să abordeze ultimele cinci meciuri din actualul sezon.

Astfel, după accidentările lui Abuzătoaie, Vajou, Patriche şi Răuţă, tehnicianul „marinarilor" nu va putea conta la partida de sâmbătă, de pe terenul celor de la Steaua II, nici pe golgheterul Ştefan Ciobanu, suspendat din cauza cumulului de cartonaşe. Mai mult, după partida precedentă cu Chijna, pe lista accidentaţilor a fost adăugat şi Florin Buzea, care a suferit o disjuncţie la claviculă. În aceste condiţii, Butoiu a fost nevoit să apeleze la şase tineri jucători din pepiniera clubului. Astfel, Sescioreanu, Conţu, Taşcă, Barbu, Bubuleandră şi Buşe s-a aflat ieri la pregătirile echipei mari, toţi provenind de la grupa de juniori antrenată de Cristi Şchiopu. Totodată, Ionuţ Lupu a fost reprimit la antrenamentele echipei, după ce conducerea clubului anunţase iniţial că jucătorul este exclus din lot din cauza evoluţiilor slabe din ultimele meciuri. În ciuda unui lot extrem de subţire, oficialii clubului au început o campanie de remaniere a echipei, urmând ca Farul să renunţe în această perioadă la o parte din jucătorii care nu au dat satisfacţie în acest retur. „Pentru ultimele etape, vom da drumul la 5-6 dintre ei şi vom lua de la juniori să vedem ce avem prin curte, să le dăm o şansă. Mie îmi este ruşine când mă uit în clasament. Sunt jucători care nici nu visau să ajungă vreodată la o echipă precum Farul, declara tehnicianul Farului, Gheorghe Butoiu, după înfrângerea cu Chiajna. Primii pe lista jucătorilor cărora li se vor rezilia contractele au fost portarii Tănăsel Alexe, Andrei Preda şi mijlocaşul Cezar Paraschiv.

În altă ordine de idei, Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit, ieri, brigada care va oficia la meciul restant pe care FC Farul îl va disputa miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei CF Brăila. Partida din etapa a XXII-a a Ligii a II-a va fi condusă de la centru de Cătălin Popa, din Piteşti. Acesta va fi ajutat la cele două margini de asistentele Irina Mârţ şi Mihaela Gomoescu-Ţepuşă, ambele din Bucureşti. Arbitru de rezervă va fi Ion Roşu (1 Decembrie, Ilfov), în timp ce Pompiliu Coşconea (Buzău) şi Ion Craiu (Bucureşti) au fost delegaţi ca observatori. Meciul dintre FC Farul şi CF Brăila ar fi trebuit să se dispute pe 16 aprilie, însă nu a mai avut loc pentru că formaţia constănţeană nu a fost programată de FRF pentru acest joc. Motivul neprogramării l-au reprezentat restanţele financiare ale clubului constănţean către jucători. Conducerea „marinarilor" şi-a rezolvat litigiul cu jucătorii şi meciul a fost reprogramat pe 18 mai, de la ora 18.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii