Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii" vor să încurce planurile Chiajnei

ro

06 May, 2011 02:15 1495 Marime text
farul.jpgÎnaintea partidei de mâine, formaţia pregătită de Gheorghe Butoiu ocupă doar locul 12 în clasament, cu 30 de puncte

Scăpată din grijile retrogradării, FC Farul abordează fără presiune ultimele şase partide din actualul sezon, prima programată mâine, pe teren propriu, contra celor de la Concordia Chiajna, meci contând pentru etapa a XXVI-a din Liga a II-a, Seria I.

Retrogradaţi pe un dezamăgitor loc 12 după eşecul din etapa precedentă de la Buzău, constănţenii speră să repete mâine jocul bun prestat în victoria obţinută săptămâna trecută cu Săgeata Năvodari şi să obţină victoria contra Chiajnei, formaţie care trece printr-o perioadă mai puţin fastă. „Sper ca în partida cu Chiajna, echipă pretendentă la promovare, jucătorii să se mobilizeze şi să batem. E diferenţă mare între ce jucăm acasă şi cum evoluăm afară. Ne e foarte greu, întrucât, la fiecare meci, doar cinci-şase, maxim şapte jucători de la noi evoluează la capacitate maximă. Ar trebui să fie vreo nouă. Nu ne avantajează că formaţia din Chiajna traversează o perioadă critică, pentru că are lot bun, cu cel puţin cinci foşti prim divizionari, care pot câştiga singuri un meci. Noi nu dispunem de asemenea jucători", a declarat Butoiu. Nici la acest joc, antrenorul „marinarilor" Gheorghe Butoiu nu va putea conta pe serviciile portarului Dan Zdrâncă. Tehnicianul a precizat că este posibil ca Zdrâncă să nu mai poată juca în meciurile rămase din acest retur. De asemenea, vor lipsi de la formaţia constănţeană Nicolas Vajou şi Alin Abuzătoaie, în continuare accidentaţi.

Partida contra Concordiei este al treilea meci pentru „marinari" în decurs de o săptămână. În plus, miercuri, Federaţia Română de Fotbal ar putea programa şi partida Farului cu CF Brăila, joc amânat din cauza datoriilor clubului constănţean către foştii săi jucători. În acest sens, antrenorul constănţenilor se teme de faptul că jucătorii săi nu vor evolua la capacitate maximă, nefiind obişnuiţi cu meciuri din trei în trei zile. „Unii jucători din lotul nostru nu pot face faţă meciurilor din Liga a II-a. Nu au jucat de mult timp, iar ritmul cu meciuri din trei în trei zile îi termină. Va fi un dezastru dacă, după partida de sâmbătă cu Chiajna, miercurea viitoare va fi programată restanţa cu CF Brăila", a mai spus Gheorghe Butoiu. Pe lângă cele două meciuri, echipa de pe litoral mai are de jucat în acest sezon în deplasare, cu Steaua II, acasă, cu Delta Tulcea, în deplasare, cu FC Snagov şi acasă, cu Astra II Giurgiu. Partida dintre Farul şi Concordia va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de o brigadă formată din gălăţeanul Bogdan Ionuţ Anghelinei, ajutat la cele două tuşe de asistenţii Bogdan Velicu, din Bucureşti şi Valentin Cristea, din Călăraşi. Rezervă de arbitru va fi Marcel Bîrsan (Bucureşti) iar observatori au fost numiţi Anton Heleşteanu (Iaşi) şi Emil Tudor (Târgovişte).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii