Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marți, 21 noiembrie 2023 CSM Constanța întâlnește în deplasare KGHM Chrobry Glogow, în European League (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

21 Nov, 2023 10:26 1149 Marime text


Echipa masculină de handbal CSM Constanța dispută marți, 21 noiembrie 2023, al patrulea meci din grupa H a competiției continentale European League, întâlnind în deplasare formația poloneză KGHM Chrobry Glogow.

În clasament, CSM Constanța ocupă licul întâi, cu punctaj maxim, 6, în timp ce echipa din Polonia e ultima în clasament, fără niciun punct.

În tur, CSM Constanța s-a impus detașat, scor 29-18 (15-8).

Clasament grupa H: 1. CSM Constanța – 6p, 2. MOL Tatabanya KC – 4p, 3. Sporting CP – 2p, 4. KGHM Chrobry Glogow – 0p.
 
În celălalt meci de astăzi din grupă se joacă Sporting CP – MOL Tatabanya KC.

După ce i-au învins pe cei de la Glogow cu 29-18 în Sala Sporturilor, băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu merg în fieful adversarilor hotărâți să continue șirul victoriilor!
 
Handbaliștii noștri pot face încă un pas mare spre calificarea în grupele principale dacă iau două puncte în arena de 1300 de locuri Sportowi Hala Ryszarda Matuszaka. Glogow a pierdut sâmbătă în Superliga poloneză, 22-24 la Opole, a patra înfrângere internă în acest sezon.
 
Rămânem însă concentrați. Ne așteptăm la un meci mult mai dificil decât în partida de acasă
 


CSM Constanța are 8 victorii consecutive în toate competițiile și este decisă să fructifice momentul foarte bun pe care îl traversează cu un nou succes în Europa.
 
Marți seară, de la 19.45, suntem cu ochii pe băieții noștri! În direct la Digi Sport 3 și Prima Sport 3! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

  
Nu în ultimul rând, dintre toate cele 32 de echipe angrenate în faza grupelor EHF European League, CSM Constanța și-a ținut adversarii la respect. Numai 70 de goluri încasate, cele mai puține din competiție în această etapă, clasează echipa de pe litoral pe prima poziție în ce privește defensiva.
 

Fortăreața Europei! Cu Dani Vasile și Vlăduț Rusu între buturi, ajutați de turnurile apărării, Liviu Caba, Marin Vegar, Irakli Chikovani, pivoții Zoran Nikolić și Gastón Mouriño, sprijiniți de toată echipa în rotație, CSM Constanța nu se află întâmplător pe primul loc al grupei H. «Apărarea câștigă meciuri!», iar cu aportul coordonatorilor, al extremelor și tuturor celor din rotație, echipa Constanței arată puternică, ambițioasă și gata să surprindă orice adversar!, se araryă pe pagina de Facebook a clubului.  


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


CSM Constanța handbal
George Buricea - „Dacă vom reuși să ajungem în primăvara europeană, din primul an de grupe, ar fi cea mai mare performanță posibilă“ (VIDEO)


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii