Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miercuri, 8 noiembrie 2023 Echipa feminină Farul Constanța, meci acasă împotriva campioanei. Intrare liberă!

ro

07 Nov, 2023 15:45 1456 Marime text
 
Echipa feminină de fotbal Farul Constanța susține miercuri, 8 noiembrie, de la ora 15.00, meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, restanță din etapa a 2-a a Superligii.
 
Nou promovată în prima divizie, Farul se află pe locul întâi în clasament, cu 18 puncte în 7 meciuri, în timp ce U Cluj, campioana în exercițiu a României, ocupă poziția a cincea, cu 11 puncte în șase partide.
 
Partida se joacă pe arena principal din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, iar spectatorii au intrare liberă.
 
Partida va fi transmisă în direct pe PRO ARENA.
 
În întrecerea masculină a Superligii, campioana României, Farul Constanța (locul 7, cu 21 de puncte), are meci la Ovidiu sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 21.00, cu FC Hermannstadt (locul 4, cu 23 de puncte).  

Confruntarea contează pentru etapa a 16-a, prima din returul sezonului regular. 

Prețul biletelor pentru această partidă este următorul: 100 de lei – Tribuna 1, 80 de lei – Tribuna 2 și 40 de lei – Peluze.

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine bilete.ro: Germanos, Vodafone, Inmedio&Relay și Poșta Română.

Accesul fanilor în stadion va fi permis de la ora 19.30. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită însoțiți de un părinte care și-a achiziționat un bilet de intare la acest meci. Dacă parintele este însoțit de doi copii, acesta trebuie să mai achiziționeze un bilet.
 
Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Echipa feminină Farul Constanța, o nouă victorie cu 5-0 contra CSM Alexandria. Formația de pe litoral e prima în clasament (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii