Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sports Festival Meci demonstrativ cu Simona Halep, Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf! Cu ce scor s-a încheiat partida (VIDEO)

ro

15 Jun, 2024 21:03 1576 Marime text
Foto: facebook/Sports FestivalEvenimentul Sport Festival 2024, care se dispută, în perioada 13 - 16 iunie 2024, la Cluj-Napoca, a programat sâmbătă, 15 iunie, la BT Arena, un meci demonstrativ de gală, în care au jucat Simona Halep, Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf.

Partida a început la ora 18.00 și a fost transmisă în direct de Pro Arena.

Aceasta s-a încheiat cu victoria perechii Simona Halep/Andrei Pavel cu scorul 8-4 în fața perechii Andre Agassi/Steffi Graf

„Vreau să vă mulțumesc din suflet, mereu am avut parte de o primire aparte la Cluj. Astăzi sunt aici, bucuroasă să fiu din nou prezentă pe un teren de tenis, prezentă aici pentru a simți iubirea care mi-a lipsit în acești doi anui. Dar acum vreau să vorbim doar despre lucruri pozitive, despre bucuria de a fi pe teren, de a juca tenis. Mi-ați dat multă putere.

Nu vreau să sune a speech de retragere. Mă gândesc la revenire, nu la retragere. Cu siguranță, voi face tot ce pot pentru a ne bucura din nou de niște meciuri, de niște victorii. Și pentru a vă avea alături. E cel mai frumos sentiment.

Vreau să mulțumesc și familiei, mereu aici pentru a mă susține. Vă mulțumesc foarte mult pentru toată susținerea din acești doi ani. Vorbesc despre acești doi ani, fiindcă au fost doi ani greu. Haideți să ne bucurăm împreună!” – a precizat Simona Halep, la Sports Festival.



Citește și: 

Sports Festival 2024Cine transmite meciul demonstrativ cu Simona Halep, Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii