Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul CSM Volei Alba Blaj - CS Medgidia, decis în patru seturi

ro

18 Apr, 2021 15:55 3204 Marime text
  • CS Medgidia a încheiat cu o victorie şi două înfrângeri turneul de la Târgovişte din play-off-ul Diviziei A1.

Echipa feminină de volei CS Medgidia a disputat astăzi al treilea (şi ultimul) meci din cadrul turneului de la Târgovişte al play-off-ului Diviziei A1.

Antrenată de Florin Voinea şi Radu Began, formaţia din judeţul Constanţa a întâlnit CSM Volei Alba Blaj, în faţa căreia a cedat în patru seturi, scor 1-3 (19-25, 20-25, 25-23, 18-25).

Lupta a fost strânsă la fileu, Medgidia reușind să-și depășească adversarele în setul al treilea, însă prea puțin pentru a-și asigura victoria. Rămâne pe locul 4 în clasament, care o trimite în cupele europene, reușind astfel cea mai mare performanță de până acum. Campioana Diviziei A1 de volei feminin este în acest sezon CSM Târgovişte, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.  


La turneul de la Târgovişte, CS Medgidia a mai înregistrat un eşec (0-3 cu CSM Târgovişte) şi o victorie (3-0 cu CS Dinamo Bucureşti).

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii