Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul dintre Academica Clinceni şi Farul Constanţa nu se mai joacă astăzi

ro

29 Jan, 2022 11:05 3094 Marime text
 
 
  • Disputa contează pentru etapa a 23-a a Ligii 1.

Partida Academica Clinceni - Farul Constanţa, din etapa a 23-a a Ligii 1, care urma să se dispute astăzi, de la ora 17.00, la Giurgiu, a fost amânată.

Liga Profesionista de Fotbal a anunțat că️ partida dintre Academica Clinceni și Farul Constanța nu se va disputa astăzi din cauza cazurilor de Covid de la echipa gazdă, precizează Farul Constanţa.


Partida a fost reprogramată la data de 17 februarie, de la ora 20.00.

LPF a luat această decizie deoarece echipa gazdă are patru jucători testați pozitiv cu SARS-CoV-2, raportat la numărul celor 15 jucători eligibili, aflați pe listele A și B, situație care aduce clubul în imposibilitatea de a înscrie pe raportul de arbitraj 13 jucători, dintre care cel puțin un portar. În conformitate cu prevederile Principiilor de desfășurare competiții aferente sezonului 2021-2022, meciul a fost amânat și va fi reprogramat în data de 17 februarie 2022, în acord cu opțiunea deținătorului de drepturi media, a fost explicaţia LPF.

Citeşte şi:
 
Farul Constanţa
Gică Popescu, reacţie dură după ce meciul cu Academica Clinceni a fost amânat. „E o mizerie“. Ce spune secretarul general al LPF


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii