Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medalii pentru Constanța la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică. „România a strălucit!“ (GALERIE FOTO)

ro

26 Sep, 2024 11:22 341 Marime text
România, trei medalii la Mondiale. Sursa foto: CS Farul Constanța

Campionatul Mondial de juniori I la gimnastică aerobică, întrecere care s-a disputat la Pesaro, în Italia, le-a adus prezențe pe podium și sportivelor de la CS Farul Constanța și CSS1 Constanța.

Astfel, de la CS Farul Constanța, Alessia Maria Vrâncianu Panciu (pentru echipa de Grup) și Isabel Colioglu (la Aerobic Dance) au cucerit medalia de bronz.

De asemenea, Alessia Maria Vrâncianu Panciu (la Individual Feminin) s-a clasat aproape de podium, pe locul patru, iar Alessia Maria Vrâncianu Panciu și Isabel Colioglu (la Trio) au ocupat poziția a șaptea.

Antrenori: Cristina Dulgheroiu, Cristiana Spînu. Coregraf: Nicoleta Dendiu

Evolușii deosebite în Italia pentru tricolore. Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanța)De la CSS1 Constanța, Bianca Voicu a obținut și ea medalia de bronz, la aerobic dance. Profesor – Cristiana Spînu.  
 

România a strălucit la prima ediție a Campionatelor Mondiale pentru juniori la gimnastică aerobică, obținând trei medalii!

În proba de Trio, echipa formată din Emma Rotaru, Melissa Fărcuța, Raisa Alexe a cucerit medalia de argint cu un punctaj de 18.850, clasându-se după Ungaria (19.050) și înaintea Italiei (18.700). În aceeași probă, Isabel Colioglu, Bianca Voicu și Alessia Vrânceanu Panciu s-au  clasat pe locul 7.

A urmat medalia de bronz pentru echipa de Grup: Alessia Vrânceanu Panciu și Alexandra Andrei. Cu un scor de 18.600, fetele au fost devansate de Bulgaria (19.050) și Franța (18.750).



Ultima medalie a venit din partea fetelor de la Aerobic Dance - Emma Rotaru, Melissa Fărcuța, Raisa Alexe, Alexandra Andrei, Bianca Voicu, Isabel Colioglu, Maria Toma și Bianca Cîmpan - care au obținut bronzul într-o finală extrem de strânsă, clasându-se pe locul 3 cu 17.375 puncte. Doar 0.1 puncte le-au despărțit de medalia de argint, ocupată de Ungaria, iar aurul a fost câștigat de Spania.

Îi menționăm și pe Bianca Voicu și Daniel Anton, clasați pe locul 5  în finala la Perechi mixte, la 0.1 de medalia de bronz, dar și pe Alessia Vrânceanu Panciu, care s-a clasat pe locul 4, la doar 0,05 puncte de medalia de bronz, în finala la Individual.

Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor Cristiana Spînu și Mariana Mezei!

De asemenea, ne bucurăm și de rezultatele gimnaștilor la Campionatele Balcanice de gimnastică artistică, unde au obținut 9 medalii: 4 de aur, 3 de argint și 2 de bronz. Felicitări micilor gimnaști și antrenorilor lor!

Felicitări Federației Române de Gimnastică! Hai, România!, este mesajul Agenției Naționale pentru Sport.


Sursa foto galerie: CS Farul Constanța

Citește și:

CSS1 Constanța
Gimnasta Bianca Voicu și antrenoarea Cristiana Spînu, premiate pentru performanța de la Campionatul European (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii