Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minifotbal Echipa Centrului de Scafandri a câștigat Cupa Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO)

ro

30 May, 2024 10:22 785 Marime text
 
 
Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța, a organizat, în colaborare cu Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, un campionat de minifotbal la care au participat echipe din mai multe instituții.
 
Au evoluat Școala de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, Centrul de Scafandri, Comandamentul Flotei, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, RAF (echipă formată din militari aparținând Forțelor Armate aliate din Marea Britanie) și Les 300 (echipă formată din militari aparținând Forțelor Armate aliate din Franța).


 
În urma desfășurării meciurilor, pe podium au urcat echipele:
 
  1. Centrul de Scafandri
  2. Comandamentul Flotei
  3. Școala de Instruire pentru Apărare Antiaeriană.
 

Campioni la minifotbal! Lotul nostru a fost format din 12 jucători talentați din cadrul Centrului de Scafandri, Divizionului 175 Nave Scafandri de Luptă "Comandor Constantin Scarlat" și Divizionului 176 Nave Scafandri de Mare Adâncime. Mulțumiri speciale Bazei 57 Aerienă Mihail Kogălniceanu pentru invitație și felicitări tuturor echipelor participante. Felicitări colegilor pentru această victorie extraordinară!, este mesajul echipei câștigătoare.  

 
Sursa foto: Facebook - Centrul de Scafandri; Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu (Foto: Tuță Narcisa, Dragoi Petronel, Daniel Stoenciu)

Citește și:


Neptun
UM 01769 Comunicații Bacău, campioana turneului „Cupa Camarazii LMP“. Ce premii a înmânat Helmuth Duckadam (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii