Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Natație Bogdan Talpac, din Cumpăna, trei medalii de aur la Naționale. „Tot mai sus!“ (GALERIE FOTO)

ro

17 Jul, 2024 10:27 219 Marime text
 
Înotătorul Bogdan Talpac, din Cumpăna, județul Constanța, a obținut noi rezultate deosebite în competițiile oficiale, cucerind trei medalii de aur la Campionatul Național pentru cadeți (12 – 13 ani), care s-a desfășurat la Târgoviște.
 
Elev în clasa a VII-a a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna, Bogdan Talpac este format și se pregătește în cadrul clubului Atena Sport Club - Școala de înot Răzvan Florea, fiind în prezent legitimat la Clubul Sportiv Farul Constanța.
 
La aceste naționale, el a urcat pe prima treaptă a podiumului la 100 m bras, 200 m bras și cu ștafeta de 4x100 liber masculin 13 ani, din care aumai făcut parte Darius Nicula, Horia Ioja și Lucas Goșiu.
 

Îl felicităm pe sportivul cumpănean, cât și pe părinții și antrenorii acestuia pentru această realizare remarcabilă, o dovadă a talentului, muncii și dedicării în acest domeniu. Ai adus mândrie comunei Cumpăna cu acest rezultat și de data aceasta! Îți dorim mult succes în continuare în cariera sportivă! Tot mai sus!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“, sportulcumpănean beneficiind de sprijinul Primăriei Cumpăna.

 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
Citește și:

 
Înotătorul Bogdan Talpac, din Cumpăna, a cucerit două medalii la Campionatul Național (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii