Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Natație Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, clasări lângă podium la Naționale, cu performanțe îmbunătățite

ro

27 Jun, 2024 17:00 487 Marime text

 
  • Atena Sport Club Constanța, clubul medaliatului olimpic Răzvan Florea, a participat cu zece sportivi la Campionatul Național de la Brașov. 
 
Echipa Atena Sport Club Constanța a luat parte la Campionatul Național de Copii de 10 ani la natație, întrecere desfășurată la Brașov.
 
Pentru clubul medaliatului olimpic Răzvan Florea au evoluat: la masculin - Ștefan Dobrin, Filip Grosu, Rareș Calinic, Alexandru Morar, Ilie Colodrovschi și Mauro Marghiol; la feminin - Maya Dordea, Ines Tubucanu, Anastasia Jobra și Ștefania Popescu.
 
Ștefan Dobrin (în probele de spate și fluture) și Filip Grosu (în proba de bras) s-au clasat în primii opt, dintr-un total de 130 de concurenți. Ștafeta fetelor, formată din Maya Dordea, Ines Tubucanu, Anastasia Jobra și Ștefania Popescu, a obținut două locuri 4, foarte aproape de podium. Ștafeta masculină, compusă din Ștefan Dobrin, Filip Grosu, Alexandru Morar și Ilie Colodrovschi, s-a clasat și ea pe poziția a patra.
 
„Echipa noastră, formată din 10 sportivi talentați, a avut o prestație remarcabilă. În ciuda emoțiilor, toți sportivii noștri au evoluat excelent, reușind să-și îmbunătățească performanțele. Felicitări tuturor participanților și susținătorilor pentru aceste rezultate!“, este mesajul Atena Sport Club.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club)
 
Citește și:
 
Natație
Atena Sport Club Constanța a urcat pe podium cu două ștafete la „Cupa Prichindel 2024“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii