Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nouă medalii la Campionatul Național pentru atleții de la CSM Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

01 Jul, 2024 14:54 206 Marime text
 
Întrecerile Campionatului Naţional de atletism în aer liber pentru seniori au fost găzduite de „Cluj Arena“ din Cluj-Napoca.
 
Atleții de la CSM Constanța au avut evoluții remarcabile, reușind să câștige nouă medalii, dintre care două de aur, patru de argint și trei de bronz.
 
Titlurile de campioni naționali au fost câștigate, în proba de 100 metri de Marian Valentin Tănase, cu timpul de 10,38 secunde și ştafeta 4x100 metri în componența David Ciolpan, Andrei Marian, Dragoş Alexandru Silvestru, Marian Valentin Tănase, cu timpul de 40,11 secunde.
 
Pe treapta a doua a podiumului, cu medalii de argint, au urcat: la 1.500 metri - Petronela Simiuc Burr, cu 4:15,87 minute, la 110 metri garduri - Dragoş Alexandru Silvestru, cu 14,16 secunde (record personal), la 200 metri - Marian Valentin Tănase, cu 20,97 secunde și ştafeta 4x400 metri în componența Andrei Marian, Ionuţ Vasile, Alexandru Toader, Andrei Sterea, cu 3:13,52 minute.
 
Cele trei medalii de bronz au fost adjudecate la aruncarea discului de Matei Alexandru Ionescu (50,98 metri), la 5.000 metri de Petronela Simiuc Burr (cu 17:15,26 minute) și ştafeta mixtă 4x400 metri în componența Petronela Simiuc Burr, Ioana Emilia Colibaşanu, Ionuţ Vasile, Andrei Sterea, cu 3:40,58 minute.
 
Antrenorii sportivilor la CSM Constanța sunt Alin Larion și Elena Colibășanu.
 
Alin Larion a subliniat importanța performanțelor CSM Constanța.
 

CSM Constanța cea mai bună echipă în 2024!
 


Excelentă cursa la ștafeta 4x100m la Campionatul Național Atletism - seniori cu unul dintre cele mai bune rezultate ale tuturor timpurilor în istoria cluburilor din România: 40.11s (Ciolpan David, Marian Andrei, Dragos Silvestru, Valentin Tănase).
 
Bucurie imensă pentru rezultatul performant al lui Dragoș Silvestru la 110mg care, din nou și-a demonstrat valoarea (14.16s), reușind să surclaseze performanța antrenorului (bucurie dublă să fii contemporan cu construcția pe mai departe a performanței!).
 
Constanța a demonstrat încă o dată că poate fi cea mai bună echipă la ștafete, pe lângă 4x100 reușind o medalie de argint la 4x400 și una de bronz la 4x400mixt cu sportivi care calcă pe urmele lui Daniel Cojocaru, Mihai Orzan sau Popa Cristian: Andrei Sterea, Vasile Ionuț, Marian Andrei, Dragoș Silvestru,  Petronela Burr, Ioana-Emilia Colibășanu, sau rezervele celor de azi Cristian Radu, Petre Marian, Alexandru Toader, Fabian Toth.
 
Mulțumim, la bilanțul unor campionate naționale grele, pentru un sprijin performant și pentru că de fiecare dată au răspuns “prezent”, echipei CSM Constanța, fie că a fost vorba de kineto Gigi Fotu, psiholog Mioara Sincan, inspector Rapotan Andreea, întregii echipe a unui club tânăr cu năzuințe înalte! Și atunci când am mai avut diferende sau nevoi, au fost cu noi director adjunct Claudia Tincu și director Andrei Talpes, cărora le mulțumim!
 
Cred cu tărie că Primăria Constanța va fi aliatul nostru în performanță și ne va sprijini și cu baza de antrenament care va fi una de cel mai înalt nivel! Mulțumiri Universitatea „Ovidius” din Constanța și Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Primăria Cumpăna, Ogen Gym, pentru sprijinul în privința bazei materiale și a materialelor de antrenament!
 
CSM Constanta Atletism
Felicitări!, a punctat Alin Larion.
 

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Atletism)
 
Citește și:

 
Atleții de la CSM Constanța au cucerit 12 medalii la Campionatele Naționale indoor pentru seniori și U23 de la București (GALERIE FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii