Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O infrangere "programata"

ro

03 Mar, 2004 00:00 675 Marime text

VC Municipal Midia Constanta - Deltacons Tulcea

Oaspetii sunt favoriti la castigarea partidei disputate astazi in Sala Sporturilor (ora 17.00) * Chiar si cu un esec suferit azi, constantenii isi mentin sansele pentru ocuparea locului patru la sfarsitul Superligii

Voleibalistii de la VC Municipal Midia Constanta au o misiune extrem de dificila astazi, in confruntarea cu Deltacons Tulcea, din etapa a unsprezecea a Superligii masculine. Categoric ei pornesc cu sansa a doua la castigarea partidei de azi. Gruparea vizitatoare este favorita fiind campioana en-titre si castigatoarea "Cupei Romaniei", iar momentan este si lidera clasamentului, cu o singura infrangere (1-3, in deplasare cu Petrom Ploiesti). In plus, in ultimul timp, in toate meciurile directe, fie ca au fost oficiale sau amicale, gruparea tulceana s-a impus. Ultima data a facut-o chiar luna trecuta, cand, in meciul tur al Superligii, a castigat destul de lejer. Atunci, pe propriul teren, Deltacons a invins cu scorul de 3-0 (25-16, 26-14, 25-15). Lidera in Romania, adversara de azi a VC Municipal Midia, si-a dovedit valoarea si in Europa, ea calificandu-se luna trecuta in Final Four al Top Teams Cup. Asa ca in meciul de azi constantenii merg pe o infrangere "programata" in calculele pe care ei si le-au facut pentru clasarea pe unul din primele patru locuri ale ierarhiei la sfarsitul Superligii. Pentru a-si atinge obiectivul ei vor trebui sa se intrebuinteze serios. Pe Deltacons (19 puncte) si Petrom Ploiesti (18 puncte), nu mai au cum sa le ajunga, asa ca se vor lupta pentru locurile trei sau patru. Momentan clasati pe locul patru cu 16 puncte, constantenii le au contracandidate pe Dinamo Bucuresti (locul 3, 16 p) si VC Municipal Piatra Neamt (locul 5, cu 15 p). Victoria din etapa trecuta de la Baia Mare (3-2 cu "U" CSS2 Explorari) si infrangerea suferita de Dinamo Bucuresti pe propriul teren (1-3 contra VC Municipal Piatra Neamt) a bulversat oarecum socotelile. Aparent in loc de doua echipe care se bateau pentru locul patru (VC Municipal Midia si VC Municipal Piatra Neamt) s-a ajuns la trei echipe care se bat pentru cele doua pozitii, cu Dinamo favorita la locul trei.

Sunt in carti

Programul pare favorabil bucurestenilor si constantenilor. Dinamo mai are de jucat cu Steaua Electrocarbon Slatina si Deltacons, pe teren propriu, si cu Explorari si CSS Zalau, in deplasare. Pronostic: trei victorii si o infrangere =3D 7 puncte. VC Municipal Piatra Neamt va evolua in deplasare la Deltacons si Petrom Ploiesti, in timp ce pe teren propriu va avea meciuri usoare cu Explorari si CSS Zalau. Pronostic: doua victorii si doua infrangeri =3D 6 puncte. In schimb, constantenii vor primi vizitele formatiilor Deltacons si Petrom Ploiesti si se vor deplasa la CSS Zalau si Steaua. Pronostic: doua victorii si doua infrangeri =3D 6 puncte. La final Dinamo ar acumula 23 de puncte, VC Municipal Midia 22 de puncte, iar VC Municipal Piatra Neamt 21 de puncte. Conform imperecherii locul 4 - locul 5, echipa noastra ar juca in play-off tot cu nemtenii, miza locului patru fiind aceea ca formatia mai bine clasata va sustine mai multe meciuri pe teren propriu. Revenind la intalnirea de azi, sa mai spunem ca in lotul pregatit de Romeo Enescu sunt ceva probleme de sanatate, prezenta in teren a capitanului Stefan Filip, fiind incerta. Acesta s-a accidentat la umarul drept in partida de la Baia Mare si ar putea fi menajat. Confruntarea va fi gazduita de Sala Sporturilor, cu incepere de la ora 17.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii