Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt handbaliști de la CSM Constanța, cantonament cu echipa națională. Sâmbătă, 7 septembrie 2024, meci cu CSM Bacău (GALERIE FOTO)

ro

06 Sep, 2024 15:52 195 Marime text
Naționala României a demarat pregătirea pentru campania de calificare la Campionatul European din 2026. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal) 
Opt handbaliști de la CSM Constanța, portarul Dani Vasile, centrii Călin Căbuț și Andrei Drăgan, interii Andrei Buzle și Nicolae Ungureanu, extremele Ionuț Nistor și Alexandru Andrei și pivotul Andras Szasz, au fost convocați de selecționerul George Buricea pentru cantonamentul de la Buzău al echipei naționale de seniori a României, care a demarat pregătirea pentru campania de calificare la Campionatul European din 2026.
 
Tricolorii au câștigat un amical cu HC Buzău, cu scorul de 37-30.
 
Din staff, alături de antrenorul principal George Buricea (tehnicianul CSM Constanța), face parte și preparatorul fizic Ognjen Jovanovic, de la CSM Constanța, care își va recupera oamenii de la lot, pentru meciul de la Bacău, din Liga Zimbrilor, de sâmbătă, 7 septembrie 2024, de la ora 18.00, în Sala „Narcisa Lecușanu“. 
 
Acesta este primul meci în deplasare din noul sezon al Ligii Zimbrilor pentru CSM Constanța.
 
Naționala României va debuta în preliminariile Campionatului European în luna noiembrie, când va susține primele două meciuri din Grupa a 8-a.
 
România va întâlni Portugalia, pe 7 noiembrie, în deplasare, și Polonia, pe 10 noiembrie, la Buzău.
 
Din grupă mai face parte Israel.
 
Următoarele meciuri se vor juca în 2025. Primele două clasate și cele mai bune patru echipe de pe locurile 3 din grupele preliminare se vor califica la turneul final, programat între 15 ianuarie și 1 februarie 2026 în Danemarca, Suedia și Norvegia.
 
Citește și : 

Aur și argint pentru juniorii CSM Constanța la Campionatul Național de handbal pe plajă (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii