Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe un puști brazilian din Rio de Janeiro îl cheamă… Hagi! Povestea specială a numelui său. Tricoul „Regelui“, pe Copacabana! (VIDEO)

ro

06 Sep, 2024 12:31 283 Marime text
Hagi brazilianul. Sursa foto: captură Tik Tok Cristian Scutariu
Un brazilian, mare iubitor de fotbal, a fost impresionat de evoluția echipei naționale a României la Campionatul Mondial din 1994.

Suporterul avea atunci 14 ani și și-a spus că, peste ani, atunci când va avea un copil, îi va pune prenumele Hagi!

Ceea ce s-a și întâmplat, iar această poveste specială a fost dezvăluită pe Tik Tok de Cristian Scutariu, care s-a întâlnit cu puștiul și i-a făcut cadou un tricou al Naționalei României cu numele și numărul lui Hagi, semnat de „Rege“!
   

Pe puștiul din imagine în cheamă… Hagi. E brazilian din Rio de Janeiro, are 12 ani și un tată care a fost cucerit de Gheorghe Hagi la Cupa Mondială din 1994. Așa că la botez s-a anunțat: pec el mic în cheamă Hagi. Am stat puțin de vorbă pe Copacabana, ne-a făcut Eric de Oliveira introducerile și i-am făcut cadou un tricou al naționalei semnat de Hagi. Cel original al nostru, este mesajul lui Cristian Scutariu.  

 
Băiatul se numește Danilo Hagi Roque Cruz Dos Santos și joacă fotbal la juniorii lui America RJ, clubul lui Romario.
 
Citește și:
 
Care este exponatul cel mai drag lui Gheorghe Hagi de la muzeul carierei sale (GALERIE FOTO + VIDEO)
@cristian_scutariu Pe puștiul din imagini îl cheamă... Hagi. E brazilian din Rio de Janeiro, are 12 ani și un tată care a fost cucerit de Gheorghe Hagi la Cupa Mondială din 1994. Așa că la botez s-a anunțat: pe cel mic îl cheamă Hagi. Am stat puțin de vorbă pe Copacabana, ne-a făcut Eric de Oliveira introducerile, și i-am făcut cadou un tricou al naționalei semnat de Hagi. Cel original, al nostru. #Hagi #brazil🇧🇷 #fy #fyp #România #fotbal #riodejaneiro #copacabana #foryou ♬ original sound - Cristian Scutariu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii