Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste o sută de judoka participă la Constanța la „Judo – Sport și Educație” ediția a II-a

ro

14 Jun, 2024 17:31 639 Marime text




 
  • Peste 100 de tineri judoka cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, reprezentând cluburi din Constanța și din țară atât la masculin cât și la feminin, își  măsoară forțele weekendul acesta la Constanța.
 
Aceștia, împreună cu antrenorii lor, vor participa în perioada 14-15 iunie la Cupa Pantheon la judo de la Constanța, care va avea loc în incinta Sălii de Sport a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“.
 
Confruntările se desfășoară după regulile Federației Române de Judo, sportivii fiind împărțiți în funcție de sex și categoria de greutate.
 
Acțiunea face parte din proiectul „Judo – Sport și Educație ediția a II-a“, desfășurat de Asociația Club Sportiv Pantheon Constanța cu sprijinul financiar din partea Consiliului Județean Constanța.
 
Întrecerea de sâmbătă deschide practic proiectul „Judo – Sport și Educație   ediția a II-a“, care se va derula până la mijlocul lunii noiembrie a acestui an. El mai include, printre altele, organizarea altor două întreceri, Black Sea Judo Cup și Cupa Centura Albă, dar și organizarea unui stagiu de pregătire dedicat practicanților de judo din județul Constanța.
 
Organizatorii se așteaptă ca la startul acestuia din urmă să fie prezenți și un număr mare de sportivi reprezentând cluburi de la noi din țară, dar și din străinătate, care au astfel posibilitatea de a se antrena pe litoralul românesc în cel mai mare dojo în aer liber din Europa, alături de nume importante din judo-ul mondial.
 
 
Citește și
 CSM Constanța boxAlexandru Buleu, bronz la „Centura de Aur“. Erson Huseim luptă pentru titlu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii