Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme de lot la Farul înainte de meciul cu Dinamo II

ro

21 Apr, 2011 02:46 2482 Marime text

farul.jpgAntrenorul Farului, Gheorghe Butoiu se confruntă în continuare cu probleme de lot înainte de partida de mâine, de la Bucureşti, cu Dinamo II, contând pentru etapa a XXIII-a din Liga a II-a, Seria I.

Tehnicianul constănţean nu va putea conta la meciul de vineri pe fundaşul Nicolas Vajou, a cărui accidentare a recidivat în aceste zile. De asemenea, este pusă sub semnul întrebării şi prezenţa pe teren a lui Ştefan Ciobanu. „Ne aşteaptă un meci greu şi din păcate iar avem probleme de lot. În primul rând nu putem conta pe Vajou. Accidentarea i-a recidivat la un antrenament, Abuzatoaie este refăcut dar nu în totalitate. Mai nou, nici Ciobanu nu s-a antrenat timp de două zile şi abia mâine vom şti dacă putem conta pe el. În condiţiile actuale avem 17 jucători pe care-i deplasăm la Bucureşti", a declarat Gheorghe Butoiu, potrivit sport365.ro. Lotul „marinarilor" pentru meciul de mâine cu Dinamo II este: Zdrâncă, Andrei Preda - portari, Niţescu, Ion Barbu, Liviu Ştefan, Paşcovici, Patriche - fundaşi, Husein, Buzea, Păduraru, Ionuţ Lupu, Teo Uzun, Gianini Munteanu, Robert Stancioiu şi Sascău - mijlocaşi, Dutciuc, Borza - atacanţi.

Partida dintre Dinamo II si FC Farul va fi condusă la centru de Florin Constantin, din Popeşti Leordeni, ajutat la cele două tuşe de Lucian Sârbu, din Vaslui şi Ioan Ciocănea, din Sibiu. În altă ordine de idei, Săgeata Năvodari a fost de acord cu propunerea Farului ca meciul dintre cele două echipe, de la Constanţa, din etapa a XXIV-a, să se joace în nocturnă, de la ora 18.00. Altfel, Federaţia Română de Fotbal încă nu a stabilit data când se va disputa partida FC Farul - CF Brăila.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii