Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de hotărâre privind CSM Constanța pe ordinea de zi a ședinței de Consilu Local de pe 27 iunie 2024. Ce modificări se propun (DOCUMENT)

ro

21 Jun, 2024 16:33 417 Marime text
 
Consiliul Local al municipiului Constanța se întrunește pe 27 iunie 2024, de la ora 14.00, în ședință ordinară.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte, printre care și cel cu nr. 263/18.06.2024 pentru modificarea HCL nr. 345/2023 privind aprobarea regulamentului de organizare și funcționare, normele financiare, organigrama, statul de funcții și grila de salarizare ale Clubului Sportiv Municipal Constanța, cu modificările și completările ulterioare.

Având în vedere prevederile art. XVII din Legea 296/2023 și ale art. LXIX din OUG 115/2023, se propun modificările ce se impun a fi aduse statului de funcții, organigramei, grilei de salarizare, regulamentului de organizare și funcționare și a normelor financiare ale CSM Constanța și înaintarea acestora spre aprobare Consilului Local al Municipiului Constanța.

Prin hotărârea extraordinară nr. 5/13.06.2024 a Consiliului de Administrație al CSM Constanța s-au avizat favorabil aceste modificări.

Organigrama și statul de funcții au fost modificate pentru a asigura buna funcționalitate a CSM Constanța, astfel:
  • Poziția 3 din statul de funcții, respectiv de contabil șef II din categoria funcțiilor de conducere este transformat într-un post de execuție de inspector de specialitate IA – resurse umane (contracte activitate sportive) în cadrul compartimentului financiar contabil și resurse umane;
  • Poziția 4 din statul de funcții, respectiv de șef de serviciu din categoria funcțiilor de conducere este transformat într-un post de execuție de inspector de specialitate IA în cadrul compartimentului administrativ;
  • Poziția 5 din statul de funcții, respectiv de șef birou din categoria funcțiilor de conducere este transformat într-un post de execuție de inspector de specialitate IA – (handbal) în cadrul compartimentului sport;
  • Poziția 6 din statul de funcții, respectiv de șef de birou din categoria funcțiilor de conducere este transformat într-un post de execuție de muncitor necalificat în cadrul compartimentului administrative.
Aceste modificări atrag implicit necesitatea reflectării acestora în cadrul regulamentului de organizare și funcționare, organigrama și a grilei de salarizare a CSM Constanța.

De asemenea, ocazionat de necesitatea acestor intervenții, se propune și modificarea unei prevederi din cadrul normelor financiare ale CSM Constanța, respective eliminarea sintagmei „de performanță“ din cadrul art. 34, punctele 2 și 3 a respectivelor norme financiare.

Ca urmare, în temeiul art. 136, alin. 8, lit. b din OUG 57/2019 privind Codul Administrativ, se propune spre dezbatere și aprobare proiectul de hotărâre de CL pentru modificarea HCL nr. 345/2023 privind aprobarea regulamentului de organizare și funcționare, normele financiare, organigrama, statul de funcții și grila de salarizare ale Clubului Sportiv Municipal Constanța, cu modificările și completările ulterioare.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)

Citește și:


Calendar săptămânal CSM Constanța
Șahiștii participă, la Mamaia, la Festivalul Internațional - Trofeul Litoralului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii