Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Constanţa sărbătoreşte olimpismul - Ziua Olimpică” a reunit peste 100 de copii (GALERIE FOTO)

ro

21 Jun, 2024 09:55 430 Marime text

În fiecare an, pe 23 iunie, este sărbătorit olimpismul, iar, cu ocazia acestui eveniment, la Complexul Sportiv „Tomis“ din Constanța, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa a organizat proiectul sportiv-educativ „Constanţa sărbătoreşte olimpismul – Ziua Olimpică”, cu peste 100 de copii de la clasele pregătitoare şi clasele I de la Şcoala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Ţiţeica” Constanţa.

Bucuria şi implicarea copiilor care au participat la jocurile de mişcare şi parcursurile sportiv – aplicative a fost răsplătită de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român prin Academia Olimpică Română - filiala Constanţa - director Simona Amânar Tabără, cu tricouri şi materiale promoţionale, de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa cu tricouri, materiale sportive şi produse cu efect nutritiv, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa cu materiale sportive.

Participarea  activă în acţiune a medaliaţilor olimpici Ioana Badea Giucăl (canotaj) şi Ionuţ Gheorghe (box) a aprins o scânteia visului olimpic în inimile micuţilor şi, mai mult, la sfârşitul acţiunii au transmis un mesaj sportivilor calificaţi la Jocurile Olimice de la Paris 2024:

«Îmi cere inima s-o mai spun o dată
Asta e țara mea, jur că-i minunată
Cei care simt la fel, să-nceapă nebunia
Din toată inima, pentru România»“, se arată într-un comunicat al DJST Constanța.


Parteneri în organizare: Şcoala gimnazială nr.30 „Gheorghe Ţiţeica” Constanţa, AOR + filiala Constanţa şi C.S. Cormoran Constanţa. Coordonatori proiect: consilieri Mariana Solomon, Marian Țuțuianu și Emiran Reșit.

Multumiri şi respect tuturor participanților - copii, părinţi, învăţători și profesori, dar și celor care reprezintă cu iubire olimpismul românesc: Simona Amânar-Tabără, Laura Badea, Elena Frâncu și Diana Birtalan! Mulțumim, de asemenea, Antoanelei Oltean, lui Radu Popescu și lui Radu Ciorogaru!, se arată pe pagina de Facebook a DJST Constanța.

 
Citește și:

Constanța
Micii sportivi din Circuitul Național de mini-rugby ,,Mihai Naca”, premiați cu ocazia „Zilei Olimpice“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii