Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puştii lui Hagi au remizat în meciul contra „câinilor roşii" Ce gol i-a dat Romario, de la Viitorul, lui Dinamo!

ro

19 Nov, 2012 04:02 2100 Marime text
viitorul.jpgFC Viitorul Constanţa a remizat, 1-1, cu Dinamo la Constanţa, în etapa a 16-a a Ligii 1 la fotbal. Golurile au fost reușite de Romario Benzar (min. 71 - şut spectaculos, de la peste 25 de metri, care l-a surprins pe portar), respectiv Issa Ba (min. 78). În minutul 38, Dică a ratat un penalty, trăgând în bară. Lovitura de la 11 m a fost obținută de Alibec. Viitorul a jucat cu: Vâtcă - Bălașa, Bejan, Larie, Toșca - Lazăr (88 Cl. Herea), Benzar - Iancu (61 Albu), Dică (81 Cârstocea), A. Chițu - Alibec. De cealaltă parte, Dorinel Munteanu, aflat la debutul pe banca tehnică a lui Dinamo, a mizat pe: Bălgrădean - Rus, Nica, Scutaru, Pulhac - Boubacar, C. Munteanu (90 Axente) - Curtean (59 Ba), Dănciulescu (59 Ţucudean), C. Matei - Alexe.

„Rezultatul este echitabil. Trebuie să fim mulţumiţi de acest egal, pentru că am jucat cu Dinamo. Mă aşteptam ca Benzar să înscrie, este un jucător serios, care se pregăteşte bine. Este primul său gol în Liga 1. Şi-l va aminti, dar îi va da şi încredere. Sunt mulţumit de băieţi. Au făcut şi greşeli, dar sunt normale, la tinereţea lor. Oricum, am jucat de la egal la egal cu Dinamo", a spus Gică Hagi.

Amenzi pentru suporterii dinamovişti

Cinci suporteri dinamovişti veniţi la Constanţa pentru acest meci au fost amendaţi pentru problemele pe care le-au creat într-un bar din oraş. Fanii au fost conduşi la Secţia 1 de Poliţie şi sancţionaţi contravenţional, pe baza legii nr. 61/1991, pentru provocare şi participare la scandal şi consum de băuturi alcoolice în public. După ce au fost amendaţi, suporterilor li s-a dat drumul.

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii