Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentantele It’s what I love by Elena Rușa Constanța au impresionat la Dance World Cup Finals Prague 2024. Medalii și evoluții de top! (GALERIE FOTO)

ro

04 Jul, 2024 14:44 405 Marime text


Capitala Cehiei, Praga, găzduiește, în această perioadă, 9.500 de participanți din 65 de țări calificate la Dance World Cup Finals Prague 2024.

La ceremonia de deschidere purtatoarele drapelului României au fost Isabel Ioniță (de la Dance Planet București) și Antonia Gîzea (de la școala de dans It’s what I love by Elena Rușa Constanța).

De altfel, cele două au fost și medaliate ulterior, la secțiunile la care au participat, Antonia Gîzea obținând medalia de bronz la secțiunea Children Solo Ballet Repertoire, la care a învins 38 de concurente, în ciuda faptului că s-a aflat cu această ocazie la primul ei concurs internațional! 
 
La categoria Mini Large Contemporary Group, mezinele Clubului Sportiv It's What I Love (Olivia Călin, Maya Radovanovici, Anna Petrov, Patricia Scumpu, Nicoleta Stănoiu, Cataleya Toma, Irina Sara Donna, Sophie Onea, Sophia Ispas, Eliseea Cimpoeșu și Irena Preda) au obținut medalia de argint (coregrafi - Elena Rușa și Mara Caraivan), alături de două grupuri din Anglia. La balet, au obținut locul 5.
 
Bianca Niculae a intrat în Top 6 la categoria ei de vârstă, la secțiunea dans contemporan.

Reprezentanta It’s what I love by Elena Rușa Constanța urmează să concureze în perioada următoare alături de colega ei Irina Preda la o altă secțiune unde s-au calificat în Februarie în România (Dance Romanian Qualifier, organizator - Lorelei Vișinescu Bari), alături de alte 80 de coregrafii, la grupuri reușind să obțină doar locul 18 mondial. 

Bianca Niculae a reprezentat  România alături de cei 22 de copii selectati în urma calificărilor pentru echipa Junior Dance Company, condusă de Richard Wherlock.

Galeria României a fost una impresionantă, toate școlile din România fiind unite și reușind să obțină locul 5 ca punctaj pe țări!
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „It’s what I love by Elena Rușa Constanța“. 

Citește și:


Gimnastele de la ACSA It’s What I Love Constanța, medaliate și la Cupa Iașului (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii