Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate CS Farul Constanța Atleții Cristian Meheș și Vlad Georgian Dima, vicecampioni naționali (GALERIE FOTO)

ro

07 Jul, 2024 11:08 226 Marime text



La finala Campionatului Național de Atletism pentru seniori, de la Cluj-Napoca, Cristian Meheș (dublu legitimat CS Crișul Oradea – CS Farul Constanța, antrenori: Livia și Albert Meheș) a cucerit medalia de argint, devenind astfel vicecampion national, la aruncarea ciocanului.

Pe podium a urcat, obținând medalia de bronz, și Robert Sebastian Bîrsa (CS Farul Constanța, antrenor: Carmen Botea).

Tot la atletism, Vlad Georgian Dima (dublu legitimat: CSS Tulcea – CS Farul Constanța; antrenor: Gheorghe Ciulei), a ocupat locul doi (vicecampion național) la aruncarea suliței la Campionatul Național de Atletism pentru juniori 2 U-18, desfășurat la București.

Gimnasta Alexia Gabriela Vânoagă (CS Farul Constanța; antrenor: Carmen Traicu) a ocupat poziția a treia în finala la bârnă la competiția RomGym Trophy 2024, la care a participat alături de colegele ei, Mara Ceplinschi și Bianca Gabriela Vișovan.
 
Sportivii secției de scrimă a CS Farul Constanța, însoțiți de antrenorul Mihaela Ion, au participat la Campionatul Național de Scrimă pentru Copii, iar la spadă, proba individuală a băieților, categoria de vârstă Under-9, David Ioan Ristea a cucerit medalia de bronz.

Sursa foto: CS Farul Constanța

Citește și:


Cristian Mehes, campion național la aruncarea ciocanului. Record personal și participare la Cupa Europeană (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii