Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby CSM Constanța, trei victorii la turneul de Rugby în 7 de la Gura Humorului. Pe locul doi în clasamentul general

ro

21 Sep, 2022 14:50 2467 Marime text
 
Juniorii Under-20 de la CSM Constanța a încheiat cu trei victorii în șase meciuri turneul de rugby în 7 de la Gura Humorului (turneu național rezervat seniorilor), iar echipa de pe litoral, antrenată de Nicolae Radu Mocanu și Victor Bezușcu, este clasată pe locul 2 în clasamentul general, la egalitate cu RC Bârlad și CSM Galați.
 
La Gura Humorului, sportivii de la malul mării s-au impus cu Phoenix Brașov, Știința Petroșani și CSU Alba Iulia, cedând cu CSU Cluj, RC Bârlad și Poli Iași.

Rezultatele înregistrate:
 
CSM Constanța 49-5 Phoenix Brașov
CSM Constanța 10-0 Știința Petroșani
CSM Constanța 56-0 cu CSU Alba Iulia
CSM Constanța 7-33 CSU Cluj
CSM Constanța 5-28 RC Bârlad
CSM Constanța 17-24 Poli Iași
 
Lotul cu care CSM Constanța a fost prezent la turneul de la Gura Humorului i-a cuprins pe: Marian Bodorin, Răzvan Călin, Liviu Cristian Stoian, Vlad Cazacu, Cristian Sandu, George Sandu, Alexandru Sava, Ionuț Alexandru Sava (cpt.), Marian Muntianu, Ionuț Ispilat, Alexandru Neagu, Andrei Batcu. Rezerve lot: George Motrea, Claudiu Trandafir, Nicolae Ursu.
 
Antrenori: Nicolae Mocanu, Victor Bezușcu, alături de staff-ul format din Gheorghe Fotu (kinetoterapeut) și Constantin Gheară.
  
Acesta a fost al doilea turneu al Campionatului Național de rugby în 7, urmând ca în acest weekend să se defășoare ultimul turneu, la București, unde CSM Constanța va întâlni, printre altele, CSU Alba Iulia, Știința Petroșani sau CS Olimpia.
 
Runda inaugurală a avut loc la Iași, pe Stadionul Tepro, CSM Constanța (cu un nucleu tânăr, format dintr-o generație de jucători născuți în 2003 sau 2004) clasându-se pe locul 4 dintre cele 15 echipe.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Rugby) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii