Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Echipa Under-14 de la Tomitanii Constanța, vicecampioană națională. „A fost încă o zi magică!“ (GALERIE FOTO)

ro

15 Jul, 2024 09:33 540 Marime text
 
Clubul de rugby Tomitanii Constanța continuă să se mențină în prim-planul rugby-ului juvenil românesc, clasându-se în careul de ași cu ambele echipe cu care a participat în acest sezon la turneul final.
 
După locul patru pe țară ocupat cu echipa Under-16, formația Under-14 (antrenor principal, Cristian Cojocaru; antrenor secund, Laurențiu Ionescu) s-a clasat și mai bine, pe poziția a doua la nivel național, cucerind medalia de argint (și devenind astfel vicecampioană a României) la turneul final de la Cluj-Napoca, la care au participat nouă echipe, dintre cele 20 care au evoluat în campionat.   
 
În finală, Tomitanii au întâlnit Șoimii București, formație care s-a impus cu 8-0 și a cucerit titlul de campioană națională.
 
În acest meci însă, echipa de pe litoral a jucat din minutul doi până la final cu un om în minus, după un cartonaș roșu.
 
După evoluțiile de succes în meciurile din grupă, cu CSFP Baia Mare și Rugby Cluj Junior (partide în care Alex Mavlea, respectiv Andrei Ion au fost desemnați jucătorul meciului), Tomitanii au avansat în grupa pentru locurile 1-3, alături de Șoimii București și CSA Steaua.
 
Tomitanii au învins CSA Steaua cu 17-5 (învingătorii cucerind și distincția de jucătorul meciului, prin Nicolas David Timofei, originar din Ghindărești), iar apoi au întâlnit în meciul pentru titlul Șoimii București.    
 

Astăzi a fost încă o zi magică! Încă o medalie, Încă o diplomă, Încă o experienta, Încă o generație și de fiecare dată cu același gând, suntem mereu alături de copiii Județului Constanța! Forza Tomitanii!, a menționat Cristian Cojocaru, după ce echipa de pe litoral a cucerit medalia de argint.

 

La festivitatea de premiere, micii Tomitani au fost aclamați și aplaudati, câstigând respectul tuturor echipelor prezente la turneu, pentru modul cum au jucat și evoluat în acest sport fenomen numit Rugby. Felicitări, copii, sunteți extraordinari! Felicitări antrenori! Felicitări părinti!, este mesajul clubului Tomitanii.

 
Sursa foto: Facebook (Tomitanii Constanța)

Citește și:


Rugby
Tomitanii Constanța, la turneul final cu încă o echipă. După Under-16, vor să intre în careul de ași și la U-14 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii