Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rutieri de la CS Medgidia, rezultate frumoase la concursul de ciclism organizat de Eduard Novak

ro

24 Jun, 2022 00:00 1211 Marime text

 
  • International Novak Cycling Academy Cup s-a desfășurat la Miercurea Ciuc.
 
Doi tineri rutieri de la CS Medgidia, Vlad David și Nicolas Prică, au obținut rezultate frumoase la International Novak Cycling Academy Cup, concurs de ciclism desfășurat la Miercurea Ciuc și organizat de Eduard Novak, singurul campion paralimpic din istoria României, dar și ministru al Sportului.
 
Grație unor evoluții deosebite, David a urcat pe podium, ocupând locul al doilea, în timp ce Nicolas a terminat competiția pe poziția a cincea, la categoria 7-8 ani.
 
Anterior, componenți ai secției de ciclism a CS Medgidia participaseră și la evenimentul „Măcin Mountain Fun“, iar rezultatele nu i-au ocolit, atât în întrecerea copiilor, cât și la seniori. „«Măcin Mountain Fun» a fost un traseu prielnic pentru cicliștii clubului nostru, care s-au clasat pe primele 10 locuri la categoria copiilor și în primii 20, la seniori. Mișcarea și distracția au pornit în apropiere de localitatea Greci, din județul Tulcea, evenimentul cuprinzând clasicele concursuri de ciclism (MTB și E-BIKE) și de alergare (de această dată chiar și un semimaraton)“, s-a arătat pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
Clasament copii „Măcin Mountain Fun“: locul 1 - Daria Solomon, locul 1 - David Vlad, locul 2 - Mihaela Radu, locul 3 - Mara Moldoveanu, locul 4 - Daria Moldoveanu, locul 4 - Ildar Iusein, locul 5 - Patrick Dumitrache, locul 6 - Iulian Năstase, locul 4 - Alexis Popescu, locul 9 - Matei Radu, locul 9 - Lucas Dumitrache, locul 10 - Teodor Oprea.
 
Clasament seniori: locul 6 - Adrian Moldoveanu, locul 18 - Ștefan Grigore, locul 20 - Briana Popescu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Rutierii de la CS Medgidia, clasări bune la „Măcin Mountain Fun“, atât la copii, cât și la seniori (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii