Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata - FC Viitorul, astăzi, ora 16.30 Un nou derby local la Năvodari

ro

03 May, 2011 02:22 1303 Marime text
derby.jpgCătălin Anghel: „Suntem într-o situaţie delicată, iar pentru a o depăşi rapid avem nevoie de victorie cu Săgeata"

După meciul de vineri, de la Constanţa, dintre FC Farul şi Săgeata, astăzi, la Năvodari, va avea loc un nou derby local, formaţia pregătită de Aurel Şunda urmând să primească vizita celor de la FC Viitorul Constanţa.

Astăzi şi mâine se desfăşoară cele opt întâlniri ale etapei cu numărul 25 din Liga a II-a. Prologul etapei este programat astăzi, la Năvodari, unde se vor întâlni ocupantele locurilor 2 şi 6 în clasamentul Seriei I, Săgeata şi FC Viitorul. Dacă pentru Săgeata victoria este obligatorie pentru a-şi păstra poziţia secundă, Viitorul speră să obţină un rezultat pozitiv, după înfrângerea surprinzătoare contra celor de la Dinamo II. Antrenorul formaţiei patronate de Hagi, Cătălin Anghel, a declarat că echipa să trece printr-o perioadă dificilă. „Este una din cele mai dificile perioade prin care trece echipa noastră. De altfel, în viaţa oricărei echipe apar şi momente grele, pe care însă trebuie să le gestionăm foarte bine. Putem trece peste aceste momente doar schimbând atitudinea din meciul precedent, cu Dinamo II. Sper ca cei care vor intra pe teren să se trezească şi să facem un meci foarte bun. Suntem într-o situaţie delicată, iar pentru a o depăşi rapid avem nevoie de victorie marţi. Suntem conştienţi că vom avea parte de un meci mult mai dificil, având în vedere că Săgeata a pierdut etapa trecută la Farul şi va dori să-şi păstreze poziţia secundă. Săgeata este o echipă solidă, condusă de un antrenor foarte bun şi experimentat şi a demonstrat, prin rezultate şi evoluţii, că este imediat după Ceahlăul în Seria I. Eu am mare încredere în elevii mei pentru că au demonstrat în nenumărate rânduri în acest sezon că au valoare. Chiar dacă avem o echipă tânără, am evoluat de la egal la egal cu echipele fruntaşe, indiferent că am întâlnit Ceahlăul, Săgeata sau Chiajna", a spus ieri tehnicianul Viitorului. La rândul său, Nicolae Hertu speră să înscrie din nou în faţa Săgeţii, chiar dacă nu este recuperat în totalitate după operaţia de menisc suferită în această perioadă: „Mi-a fost greu să revin în echipă după operaţia de menisc din februarie. Am muncit mult în această perioadă şi sper să revin cât mai repede la forma din turul campionatului. Îmi doresc să marchez din nou împotriva Săgeţii, chiar dacă nu sunt pregătit 100% din punct de vedere fizic". În turul campionatului, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-0). Au marcat Nicolae Hertu şi Vasilică Cristocea pentru gazde, respectiv Sorin Chiţu (2) pentru oaspeţi.

Iliescu va fi la centru

Meciul va fi transmis în direct de Dolce Sport, de la ora 16.30, şi va fi arbitrat de o brigadă formată din Cătălin Pană, din Bucureşti, la centru, ajutat la cele două tuşe de asistenţii Dragoş Iliescu (Craiova) şi Bogdan Velicu (Bucureşti). Bogdan Ionuţ Anghelinei (Galaţi) va fi arbitru de rezervă, în timp bucureştenii Gheorghe Farcaş şi Augustin Deleanu vor fi observatori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii