Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata pregăteşte meciul de la Botoşani

ro

05 May, 2011 02:48 1678 Marime text
sageata.jpgAntrenorul năvodărenilor, Aurel Şunda, nu va lua loc pe bancă la acest meci, după ce a fost eliminat în meciul cu FC Viitorul

Cu două eşecuri în ultimele patru etape, formaţia pregătită de Aurel Şunda nu îşi mai permite niciun pas greşit în cele cinci meciuri rămase de disputat din actualul sezon, pentru a-şi păstra locul secund în clasamentul Seriei I.

După câteva evoluţii fluctuante în ultimele jocuri, Săgeata Năvodari va încerca să obţină maximum din ultimele partide ale sezonului, prima programată sâmbătă, în deplasare, cu FC Botoşani. În meciul contra moldovenilor, Săgeata nu-l va avea pe bancă pe tehnicianul Aurel Şunda, suspendat după ce a fost eliminat marţi, în jocul contra celor de la FC Viitorul. Nu am mai fost eliminat de foarte mult timp. Nu am făcut altceva decât să-l atenţionez pe arbitru să fie mai atent. L-am chemat la mine să-i spun acest lucru, iar el m-a eliminat. Nu l-am jignit, nici măcar nu i-am spus că a fost penalti la acea fază. Am observat în ultimele meciuri că pe noi ne ciupesc arbitrii şi suntem în luptă cu toată lumea, FIFA, UEFA, TAS şi altele", a declarat tehnicianul Săgeţii. În schimb, ar putea reveni în poarta năvodărenilor, după două etape de absenţă, Florin Olteanu, recuperat după accidentarea la umăr suferită în partida cu FC Snagov. De partea cealaltă, FC Botoşani a reuşit ieri a doua victorie consecutivă, după ce s-a impus la limită, scor 1-0, pe terenul celor de la Dinamo II. În urma acestui succes, echipa lui Cristi Popovici a depăşit-o în clasament pe FC Viitorul şi ocupă poziţia a 6-a, cu 37 de puncte. Meciul dintre FC Botoşani şi Săgeata Năvodari este programat sâmbătă, de la ora 11.00, şi va fi condus de o brigadă formată din Florin Mazilu (Satu Mare), la centru, ajutat la cele două margini de Florin Potora (Aiud) şi Marius Bălan (Dej). Arbitru de rezervă va fi Ciprian Amarandei (Vaslui), iar Costin Toma (Piatra Neamţ), observator. În partida tur de la Năvodari, Săgeata s-a impus clar, scor 4-0, prin golurile lui Sorin Chiţu (2), Vezan şi Itu.

Meci decisiv săptămâna viitoare

Meciul care ar putea decide cine va ocupa locul secund la finalul sezonului va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare, când formaţia năvodăreană va primi vizita liderului Ceahlăul Piatra Neamţ, echipă care a suferit etapa precedentă primul eşec din actualul sezon. O eventuală victorie a năvodărenilor ar stabili în mare parte câştigătoarea luptei pentru a doua poziţie în ierarhia Seriei I. Nemţenii sunt lideri în clasament şi sunt aproape să revină sezonul viitor în primul eşalon, având nevoie de doar două victorii în ultimele trei etape pentru a obţine matematic promovarea. Altfel, până la finalul sezonului, Săgeata mai are de jucat cu CS Otopeni (deplasare), Juventus Bucureşti (acasă) şi Dunărea Galaţi (deplasare).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii