Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala de campioni! Ilinca Bendeac, de la Alice Safta Art Studio Constanța, campioană mondială la balet, pe categorie de vârstă! (VIDEO)

ro

05 Jul, 2024 13:03 383 Marime text
 
Ilinca Bendeac, Erica Popa și Antonia Mirea, elevele Alice Safta Art Studio Constanța, au reprezentat cu succes România la finala Campionatului Mondial de dans, Dance World Cup Finals Prague 2024, întrecere care s-a disputat în Cehia, la Praga.    
 
Iar Imnul Național al României a răsunat la finala Dance World Cup, Ilinca Bendeac devenind campioană mondială la balet, pe categorie de vârstă.
 
De altfel, pe podiumul mondial au urcat toate cele trei fete de la Alice Safta Art Studio Constanta care au concurat la Praga!  
 

Rezultate incredibile pentru Alice Safta Art Studio Constanta! Cele trei reprezentate au urcat cu mândrie și onoare pe podiumul mondial! După ce s-au calificat la Dance World Cup - București, au plecat să reprezinte România la cea mai mare competiție de dans din lume, alături de alte 64 de țări! Pregătite pentru o nouă experiență, menită să reprezinte un pilon important în dezvoltarea lor profesională, s-au întors acasă cu ochii în lacrimi și cu drapelul României ridicat pe cele mai înalte culmi, menționează Alice Safta Art Studio Constanța.

 
Iată rezultatele, încadrate la categoria lor de vârstă:
 
Ilinca Bendeac – medalia de aur și titlul de campioană mondială (Ballet any style)
Ilinca Bendeac – medalie de bronz (locul trei mondial) – Lyrical
Erica Popa - medalie de bronz (locul trei mondial) – Dans contemporan  
Antonia Mirea și Ilinca Bendeac - medalie de bronz (locul trei mondial)  - Duo, Lyrical
 
Coregraful Alice Safta a declarat:
 

„Suntem extrem de fericiți! În spatele acestor rezultate este foarte, foarte multă muncă! Toți concurenții au fost foarte pregătiți! Ne simțim binecuvântați. Ne bucurăm că la nivel mondial eforturile noastre sunt recunoscute și avem confirmarea că ceea ce facem, facem bine! Da, este vorba de sacrificii, dăruire, implicare și seriozitate! Mulțumesc echipei care îmi este alături la fiecare pas, părinților care ne susțin și au încredere în direcția pe care o propunem și campioanelor noastre care sunt absolut fantastice!“.

 
Citește și:
 
Ilinca Bendeac, un fenomen! La doar 7 ani, balerina din Constanța a atins borna de 1 milion de vizualizări pe TikTok (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii