Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrimă Theodora Ion și Florin Mirică, de la CS Farul Constanța, au evoluat la Belgrade Trophy - FIE Satellite Tournament (GALERIE FOTO)

ro

16 Sep, 2022 09:29 1441 Marime text

Doi reprezentanți ai secției de scrimă a CS Farul Constanța,  Theodora Sabina Ion și  Florin Mihai Mirică, însoțiți de antrenorul Mihaela Ion, au participat la Belgrad, în Serbia, la Belgrade Trophy – FIE Satellite Tournament.

Theodora IonTheodora Ion a ocupat locul 9 la spadă (senioare, individual), într-o întrecere cu 35 de sportive la start, reprezentând cluburi din 11 țări.

România a avut patru scrimere înscrise în concurs, iar reprezentanta CS Farul s-a clasat cel mai bine dintre ele, în optimile de finală fiind învinsă la limită, scor 15-14, de Andjela Milicic (Serbia).  
 
În concursul individual de spadă al seniorilor, au evoluat 70 de sportivi, din 17 țări, Florin Mirică fiind unul dintre cei 12 români care s-au aliniat la start.

Scrimerul de la CS Farul a ocupat locul 12, a treia clasare ca valoare dintre tricolori.

În turul întâi, Florin Mirică a dispus de Ivan Bundalo (Serbia) cu 15-5, în 16-imi l-a învins cu 15-10 pe Victor Vîlceanu, iar în optimi a cedat în fața germanului Fabian Herzberg, scor 9-15.

Sursa foto: site oficial Federația Română de Scrimă 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii