Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sharks Gym Constanța Campionul din Moșneni! Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, meci cu celebrul Clyde Brunswijk în Olanda, în gala „Brave“

ro

28 Jul, 2024 17:00 358 Marime text
 
Mădălin Pîrvulescu. Sursa foto: Facebook (Mădălin Pîrvulescu)
 
  • Originar din satul Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța, Mădălin Pîrvulescu va lupta cu Clyde Brunswijk la o categorie nouă de greutate pentru el.
 
Un nou meci de top la MMA pentru luptătorul Mădălin Pîrvulescu, de la Sharks Gym Constanța! Spotivul pregătit de Daniel Asaftei se va duela cu Clyde Brunswijk, un luptător arhi-cunoscut în galele internaționale, cu victorii inclusiv în Glory, cea mai mare promoție de kickboxing din lume!
 
Partida va avea loc pe 22 septembrie 2024, în Olanda, la Alkmaar, în gala „Brave“. „MMA-ul constănțean din nou la înălțime! Pe data de 22 septembrie, mergem în Olanda, unde Mădălin Gabriel Pîrvulescu, de la Sharks Gym Constanța, urmează să lupte în promoția profesionistă de MMA Brave, împotriva lui Clyde Brunswijk, un luptător spectaculos, cu victorii impresionante în celebra promoție Glory și nu numai! La Sharks Gym Constanța facem performanță la cel mai înalt nivel!“, a subliniat momentul antrenorul Daniel Asaftei.
 
„Aștept cu nerăbdare ziua meciului!“
 
Originar din satul Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța, Mădălin Pîrvulescu va lupta cu Clyde Brunswijk la o categorie nouă de greutate pentru el, 84 kg, dar este decis să facă un meci memorabil.  
 
„Salutare, prieteni, este oficial, pe data de 22 septembrie, voi urca din nou în cușcă și voi încerca să îmi mențin șirul de victorii. De această data, voi lupta cu un luptător ce provine din kickboxing, cu peste 60 de lupte la profesioniștii pe acest stil, vom lupta pe reguli de MMA. Lupta se va desfășura la o nouă categorie pentru mine, 84 kg, ea va avea loc în Olanda, în promoția Brave FC. Sunt în plină pregătire și aștept cu nerăbdare ziua meciului! Oss!“, a fost mesajul lui Mădălin Pîrvulescu.

Deținătorul centurii în promoția „Vendetta“  

Acesta este campion național și internațional la lupte libere, campion national la Kempo, are 14 meciuri de MMA (arte marțiale mixte, lupte în cușcă) la profesioniști și este deținătorul actual al centurii la categoria 93 kg în promoția internatională „Vendetta“.  
În luna februarie a acestui an, sportivul constănțean s-a impus în fața adversarului său, Rodriguez, în reuniunea „Vendetta Fight Nights“, de la Viena, capitala Austriei, victoria (prin KO, în prima repriză), aducându-i centura categoriei 93 kg.   
 
Una dintre cele mai importante lupte ale sale
 
„Salutare, prieteni, am avut una dintre cele mai importante lupte ale mele, aceea pentru titlul mondial Vendetta Fight, centură pe care am reușit să o câștig prin KO în prima repriză! Doresc să mulțumesc tuturor celor ce v-ați gândit la mine și m-ați susținut pentru mesajele de încurajare și pentru cele în care m-ați felicitat, ati fost cu toții acolo în tribunele virtuale, v-am simțit pe toți alături de mine, mulțumesc familiei mele pentru susținerea necondiționată la orice pas în cariera mea, mulțumesc antrenorului meu, Daniel Asaftei, și colegilor mei de la Sharks Gym Constanța, cu care mă antrenez în fiecare zi. Vreau să mulțumesc și echipei Allstars din Suedia, pentru ajutorul acordat în pregătirea acestei lupte! Oss și Doamne Ajută, să ne auzim și să ne vedem sănătoși la următorul meci!“, a fost mesajul lui Mădălin Pîrvulescu.
 
Și antrenorul său, Daniel Asaftei, a subliniat importanța acelei victorii: „Din nou, Sharks Gym Constanța la înălțime! Mădălin Pîrvulescu reușește să obțină victoria prin KO și astfel intră în posesia centurii Vendetta! După muncă și răsplată! MMA la Sharks Gym Constanța at it's finest!“.
 
Administrează o fermă vegetală
 
În familia Pîrvulescu, luptele sunt o moștenire de familie. Tatăl lui Mădălin, Nicu, a practicat luptele libere. De asemenea, vărul lui Mădălin, Ștefan Orza, este și el un luptător de top de la Sharks Gym Constanța, dar și primul luptător constănțean care a ajuns în „Glory“, cea mai mare promoție de kickboxing din lume. La Moșneni, Mădălin Pîrvulescu administrează împreună cu familia sa o fermă vegetală.
 
Rezultate bune la Cupa Ronin
 
Sharks Gym Constanța. Sursa foto: Facebook (Daniel Asaftei)Recent, sportivi de la Sharks Gym Constanța au participat cu rezultate deosebite la Cupa Ronin. „Reprezentanții Sharks Gym Constanța au participat la competiția de amatori, intercluburi, Cupa Ronin! Sportivii debutanți au avut o prestanță foarte bună, în timp ce sportivii deja experimentati au obținut victorii fără drept de apel! We are Sharks Gym Constanța, MMA ans Kickboxing at it's finest!“, a punctat Daniel Asaftei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Sharks Gym Constanța
Luptătorul Mădălin Pîrvulescu a câștigat centura în gala profesionistă „Vendetta Fight Nights“, de la Viena
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii