Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep a câştigat turneul de la Melbourne. Campioana din Constanţa va urca în clasamentul mondial (GALERIE FOTO)

ro

09 Jan, 2022 10:43 3690 Marime text
 
 
  • În finală, Simona a învins-o pe rusoaica Veronika Kudermetova.  

Start de an perfect pentru Simona Halep, care, în această dimineaţă, a câştigat finala turneului Melbourne Summer Set 1.

În ultimul act, Simona (20 WTA, cap de serie numărul 2) a întâlnit-o pe rusoaica Veronika Kudermetova (31 WTA, a treia favorită), de care a dispus în două seturi, 6-2, 6-3.

Partid a durat o oră şi un sfert.

Graţie parcursului de la Melbourne, Simona va şi urca în clasamentul mondial, urmând a ajunge pe 15.    

Simona a cucerit astăzi titlul cu numărul 23 al carierei. 

E foarte frumos să revin la Melbourne şi să şi câştig. În 2018, am disputat finala la Australian Open şi m-am bucurat de tenis, deşi nu am câştigat. E mereu o plăcere să joc la Melbourne şi vă mulţumesc pentru sprijin. Îi mulţumesc pentru ajutor şi echipei mele. Îmi place sentimentul de a câştiga, aşa că haideţi să continuăm! Mă bucur că m-am întâlnit şi cu Darren Cahill, care, cu toate că nu mai e antrenorul meu, face parte din familia mea. Am avut condiţii bune înainte de Australian Open. Străbatem vremuri grele, dar ne-am simţit în siguranţă aici. Ne revedem la Australian Open!, a declarat Simona Halep la finele partidei.       

Următoarea participare a Simonei va fi la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, care se va disputa în perioada 17 - 31 ianuarie.

Până la acest turneu, este programat şi cel de la Sydney (care începe luni, 10 ianuarie), la care constănţeanca a luat decizia de a nu mai evolua însă.

UPDATE:

Simona Halep a postat pe Twitter imagini cu trofeul de la Melbourne Summer Set 1, alături de mesajul:

Numărul 23 şi e atât de bine! Primul meu trofeu aici. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru şi abia aştept să revin pe teren pentru Australian Open.

 
De asemenea, Simona a postat şi un mesaj filmat:

A fost o atmosferă superbă, pe un teren minunat. E foarte bine să revin în Australia şi abia aştept să joc la Australian Open.   


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   

Sursa foto: Florin Băltăţoiu (1, cu rol ilustrativ) şi Twitter Simona Halep
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii