Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep „De câteva luni mă lupt cu o accidentare la genunchi. Sper să revin pe teren cât de curând“

ro

19 Jul, 2024 21:05 231 Marime text
După revenirea în partidele oficiale de tenis din luna martie a acestui an, simona Halep a acuzat probleme medicale și s-a retras rând pe rând de la turnee la care primise wild-card. 

Astăzi, sportiva din Constanța a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care vorbește despre problemele de sănătate care o țin în continuare departe de turneele de tenis. 

"Salut tuturor! Am vrut să ofer o mică actualizare privind starea mea de sănătate, deoarece am fost departe de teren în ultima vreme. Nu e cea mai bună veste, dar am vrut să v-o împărtășesc.

De câteva luni mă lupt cu o accidentare la genunchi. E o accidentare pe care nu am mai avut-o până acum și a fost una greu de gestionat, durerea persistând.

A fost o perioadă foarte dificilă (aproape doi ani) din punct de vedere mental și emoțional pentru mine și, pe lângă asta, lupta fizică nu ajută cu siguranță. Am decis să-mi iau timpul necesar pentru a mă recupera corect, mai degrabă decât să mă antrenez și să joc cu durere.

Instinctul meu a fost întotdeauna să încerc să mă întorc cât mai curând posibil, dar nu sunt o mașinărie, sunt o ființă umană și am nevoie de timp să mă recuperez din tot ceea ce am trecut.

Vă voi ține la curent și, ca întotdeauna, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru permanent. Sper să revin pe teren cât de curând", a transmis Simona Halep, pe contul ei de Instagram.

Citește și: 

Simona Halep, la nunta lui Ianis și Elena Hagi! Ce rochie a purtat sportiva din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii