Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep „Rămâne un regret că nu am putut participa la Jocurile Olimpice de la Paris“

ro

16 Aug, 2024 15:07 287 Marime text
Simona Halep. Sursa foto: Simona Halep (Instagram) 
Prezentă și ea astăzi, 16 august 2024, în calitate de invitat, la evenimentul organizat la Otopeni, la Țiriac Collection, în care medaliații României la Jocurile Olimpice Paris 2024 au fost premiați de Ion Țiriac, jucătoarea de tenis din Constanța Simona Halep a vorbit pe marginea recent încheiatei competiții planetare din Franța.

Simona nu a putut participa și și-a exprimat părerea de rău în acest sens.

În primul rând, rămâne un regret că nu am putut participa. Mi-aș fi dorit foarte mult să fiu la la Paris, poate ar fi fost ultima Olimpiadă pentru mine. Am fost în 2012 la Londra și mi-a plăcut tare mult. Este cu adevărat un sentiment diferit să joci Olimpiada. Am mai jucat Fed Cup, am fost foarte aproape de o finală, dar totuși nu se compară cu o Olimpiadă.

De aceea, vreau să îi felicit pe toți cei care sunt prezenți aici și pe toți ceilalți, pentru că știu cât de grea este munca din spatele Olimpiadei și mai ales că presiunea este enormă, știind că patru ani te antrenezi pentru un moment. Dar au fost capabili, au fost puternici să câștige medalii pentru România.

Mă bucur tot timpul când sportivii câștigă pentru că știu ce înseamnă și cât de multă muncă este în spate, cât de multe emoții, stres, presiune, tensiune. Îi apreciez din tot sufletul și îi felicit încă o dată.

La canotaj, mă simțeam puțin relaxată, pentru că știam că fetele sunt puternice, au mai fost și au mai câștigat medalii. La David, a fost acolo, pe ultimul metru, ultimul moment, dar a fost o emoție ca și cum aș fi participat și eu la acea cursă”, a declarat Simona Halep.


Citește și:

Medaliații României la Jocurile Olimpice Paris 2024, premiați de Ion Țiriac
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii