Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, testată pozitiv și suspendată provizoriu Stere Halep - „Am încredere în ea peste 100%. Simona e corectă“ (VIDEO)

ro

23 Oct, 2022 11:26 3785 Marime text

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a emis vineri, un comunicat în care arată că Simona Halep a fost suspendată provizoriu, după ce, la un test pe care l-a efectuat constănțeanca pe parcursul US Open 2022, în luna august, s-a constatat prezența în eșantionul A a unei substanțe interzise inclusă în Lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022, FG-4592 (Roxadustat).

Ulterior, și în proba B, solicitată de jucătoarea de tenis din Constanța, s-a constatat prezența substanței respective.

Stere Halep, tatăl Simonei, a menționat pe marginea situației care o implică pe sportivă:

N-am vorbit nimic cu Simona și n-am nimic de declarat. Îmi pare rău, nu am nicio informație. Ce să vă spun? Nu cunosc, nu sunt medic, sunt un simplu tată și atâta tot. Simona e curată, atât pot spune. Nu știu cât va dura până se va clarifica situația. Informația va veni pe parcurs. Nu pot să-mi dau cu părerea, n-am cum. N-am avut discuții și nu discutăm deocamdată, până nu se finalizează cazul. Nu putem face presupuneri. Am încredere în ea peste 100%. Simona e corectă. Spranțele sunt de 100%, dar specialiștii vor decide.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii