Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol la Ovidiu. Farul a făcut scor cu Dinamo. Jefte Betancor, golul campionatului!

ro

20 Aug, 2021 23:24 5862 Marime text
  • „Marinarii“ au marcat trei goluri şi au avut şi multe ocazii contra lui Dinamo.

Farul Constanţa a disputat în această seară meciul din etapa a şasea a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu Dinamo Bucureşti.

La capătul unei partide foarte bune a „marinarilor“, cu goluri şi ocazii multe, inclusiv mingi trimise în bară de gazde, Farul s-a impus cu 3-0 (1-0).

Au marcat Betancor (12, 53) şi G. Ganea (57).

Al doilea gol al lui Betancor candidează cu şanse mari la titlul de reuşita campionatului, atacantul farist marcând cu un şut de la peste 50 de metri, din propria jumătate! Mingea a intrat în poartă după ce portarul dinamovist nu a reuşit să intervină, alunecând.   

Într-o atmosferă de vis oferită de galeria constănțeană, a cărei prezență în număr mare a avut din nou un impact pozitiv în jocul echipei noastre, Farul a învins cu 3-0 pe Dinamo București.

Farul a fost mereu echipa aflată la conducerea ostilităților, împingând constant jocul în jumătatea adversă, iar sumedeniile de ocazii la poarta dinamovistă s-au transformat și în golurile așteptate de fani, se arată pe site-ul oficial al Farului.

 
Antrenorul Cătălin Anghel a condus de pe bancă următoarea echipă a Farului: Aioani - Mladen, Larie (cpt.), V. Ghiţă, De Nooijer (56 Dusaut) - Pires (56 Purece), Artean, A. Ciobanu (72 N. Popescu) - G. Ganea (64 E. Sali), Betancor (65 Ad. Petre), A. Pitu. Managerul tehnic, Gică Hagi, a fost suspendat la acest meci.

Dinamo (antrenor, Dario Bonetti) a jucat cu: Eșanu - G. Crețu, Giafer, Grigore, Amzar - Răuță (83 Borcea), Ehmann, S. Filip - Bani (49 Mihaiu), Moldoveanu (86 Măgureanu), Sorescu.

În urma acestui succes, Farul a urcat o poziţie în clasament, de pe cinci pe patru, „marinarii“ având 11 puncte, în urma a trei victorii, două egaluri şi a unui eşec, golaveraj 6-1.

În etapa viitoare, Farul va juca în deplasare cu nou promovata FC U Craiova, vineri, 27 august, de la ora 21.00.   

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanţa

Citeşte şi:

Farul Constanţa infirmă existenţa vreunui incident între un angajat al clubului şi reprezentanţi ai fanilor lui Dinamo ori cadre medicale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii