Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivi din Piatra Neamț prezenți la Constanța pentru Campionatul Național de Canotaj pe Mare, vizită la Muzeul Național al Marinei Române

ro

29 Aug, 2024 11:16 181 Marime text
Canotorii de la Club Sportiv „Ceahlăul” Piatra Neamț. Foto: Facebook Muzeul Național al Marinei Române

Ieri, 28 august 2024, printre vizitatorii Muzeului Național al Marinei Române s-au numărat și 25 de canotori de la Clubul Sportiv „Ceahlăul” Piatra Neamț.
 
Aceștia se află la Constanța pentru participarea la Campionatul Național de Canotaj pe Mare de pe plaja Reyna.
 
Printre cei 25 de canotori s-a numărat și Bianca Elena Drăghici, componentă a Lotului Național Olimpic de canotaj al României.
 
„Astăzi, împreună cu colegii mei de la Clubul Sportiv «Ceahlăul» am avut bucuria de a vizita Muzeul Național al Marinei Române din Constanța, singurul muzeu de marină din țară.
Atât eu cât și colegii mei am aflat multe lucruri interesante și chiar folositoare, în timpul vizitării expoziției permanente, dar și a generosului parc expozițional. Cu această ocazie vreau să mulțumesc colectivului pentru profesionalism, pentru organizare și dar și pentru amabilitatea cu care am fost întâmpinați!
Vă recomand tuturor să vizitați acest muzeu cât mai curând posibil!”, a declarat Bianca Elena Drăghici pentru Muzeul Național al Marinei Române.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii