Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025 Farul Constanța a remizat cu Dinamo pe teren propriu. Hagi - „Avem un gust amar“

ro

04 Oct, 2024 22:58 268 Marime text
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Farul Constanța, campioana României din sezonul 2022/2023 al Superligii, și Dinamo București s-au întâlnit vineri, 4 octombrie 2024, la Ovidiu, în etapa a 12-a a campionatului.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Pentru gazde a marcat Grigoryan (71), după ce Dinamo deschisese scorul, prin Cîrjan (4).

Farul a obținut un singur punct din meciul de pe teren propriu cu Dinamo, 1-1, după o partidă în care din nou alb-albaștrii ar fi meritat mai mult. Farul a revenit pe tabelă după golul lui Cîrjan din min.4, a avut multe alte ocazii bune, inclusiv o bară la șutul lui Ciobanu, dar, din păcate, nu a obținut și toate punctele puse în joc. De precizat că în min.77 centralul Adrian Cojocaru a refuzat Farului o lovitură clară de la 11m la un fault asupra lui Alibec, se arată pe site-ul oficial al Farului.

E frustrant că nu am câștigat, Dinamo nu a ieșit din jumătatea ei, a avut un șut pe poartă, nu a existat pe teren. Noi am avut trei penalty-uri neacordate. Trebuie să ne revenim, a declarat Denis Alibec, căpitanul Farului, la Digi Sport.   

Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Sîrbu (67 Țîru), Bălașa, Gustavo, Ganea - Radaslaveascu (67 Al. Stoian), Dican (77 Doocaru), Vînă (67 Nedelcu) - Alibec, Rivaldinho (57 Ciobanu), Grigoryan. Rezerve: Ducan - Cercel, Dănuleasă, Aioanei, N. Popescu, Casap, Mustacă.

Dinamo (antrenor, Zeljko Kopic): Golubovic - Sivis, Patriche, Licsandru, Cr. Costin - Olsen, Gnahore, Cîrjan (73 Mărginean) - Milanov (79 Alvarez), Politic, Bani (63 Neagu). Rezerve: Ailiesei - Ad. Stoian, Pașcalău, Caragea, Rotund.

Meritam să câștigăm, am avut ocazii multe. Cred că au fost și penalty-uri care trebuia să ni se acorde, la Dican și Alibec, dar ce să facem, mergem înainte.  Sperăm să avem mai mult noroc în continuare. Era bună victoria, dar nu a venit. Avem un gust amar, suntem dezamăgiți, a spus și Gheorghe Hagi, potrivit sursei citate.  


În clasament, Farul se află pe locul 12, cu 13 puncte, având trei victorii, patru egaluri și cinci înfrângeri, golaveraj -3 (12-15).

În etapa a 13-a, Farul va juca în deplasare cu Rapid, luni, 21 octombrie 2024, de la ora 21.00.

Citește și:

UPDATE. Farul Constanța
Coregrafie specială a galeriei „marinarilor“ la meciul cu Dinamo (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii