Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025. Farul Constanța Denis Alibec, în lotul pentru meciul cu FC Hermannstadt. „Sperăm să ne facă să fim mai buni“ (VIDEO)

ro

18 Aug, 2024 14:43 658 Marime text
 Denis Alibec. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Etapa a șasea a Superligii 2024/2025 este închisă de meciul Farul Constanța – FC Hermannstadt, programat luni, 19 august, de la ora 22.00.
 
Rezultatele înregistrate până acum în rundă au coborât din nou Farul pe ultimul loc, 16, în clasamentul intermediar, „marinarii“ având patru puncte în cinci meciuri, după o victorie, un egal și trei înfrângeri, golaveraj 4-5. În etapa precedentă, echipa de pe litoral a cedat cu 2-3 în fieful campioanei României, FCSB, care s-a impus in extremis, în prelungiri, dintr-un penalty acordat cu VAR, după ce, în minutul 88, oaspeții conduceau cu 2-1!
 
De cealaltă parte, FC Hermannstadt ocupă poziția a 12-a, cu cinci puncte, iar în etapa anterioară au învins acasă cu 2-1 FC Botoșani, ceea ce a constituit prima victorie stagională a formației antrenate de Marius Măldărășanu.  
 
Vezi oferta Superbet pentru partida cu Hermannstadt!

Gheorghe Hagi. Sursa foto: ZIUA de Constanța

 

Un meci foarte greu, pentru că întâlnim o echipă foarte omogenă, care face ambele faze foarte bine. Antrenorul a adus stabilitate. Mereu am avut meciuri dificile cu ei, s-a marcat puțin. Sperăm ca de această dată să fim mai inspitați, să facem lucrurile așa cum trebuie, să fim noi, să jucăm fotbalul nostru. Ne dorim cele trei puncte, întrucât sunt necesare. Jucăm acasă. Am trecut peste ce a fost la București, cu FCSB. E clar că ne-a durut, am pierdut meciul în ultimele minute. Am căutat să găsim soluții și sper că jucătorii au înțeles acest lucru, iar situația va fi din ce în ce mai bună. E nevoie să revenim la ale noastre și să jucăm precum cu Iașul acasă, în care am dominat, am înscris și nu am luat gol, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.   

 
Echipa de pe litoral nu se va baza nici la acest meci pe fundașul Ionuț Larie și atacantul Ionuț Cojocaru, accidentați.   
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
 
În lotul pentru meciul cu FC Hermannstadt se află și noua achiziție Denis Alibec.
 

E cu noi în cantonament. În rest, răbdare, e nevoie și la el de timp, vor veni ușor-ușor toate. Sperăm să fie Denis Alibec cel de ultima dată de la noi și să ne facă să fim mai buni, să ne ajute să câștigăm meciuri, a spus Hagi.

 

M-am ținut de cuvânt că în România voi mai juca numai la Farul. Am spus asta când am plecat, acum doi ani. Mă bucur că am revenit acasă, sunt foarte încrezător. Am văzut echipa și cred că putem face lucruri mărețe. Am început destul de prost acest campionat, dar cred că, dacă vom lega câteva victorii, vom reveni la identitatea noastră și vom domina toate echipele. Cu FC Hermannstadt va fi destul de greu, pentru că vom întâlni o echipă experimentată, cu jucători buni. Mereu am avut meciuri grele cu ei. Dar, dacă ne vom impune jocul și vom începe bine, cu siguranță vom câștiga. Trebuie să joc un meci să văd cum sunt fizic, deocamdată mă simt OK, dar cred că mai am mult de muncă, a spus Denis Alibec.

 
Mihai Popescu și Denis Alibec. Sursa foto: ZIUA de ConstanțaPartida cu FC Hermannstadt a fost prefațată din partea Farului și de fundașul Mihai Popescu.   
 

Avem așteptări mari, jucăm acasă. Trebuie să ne impunem și sperăm să luăm cele trei puncte. Nu pot spune că e o presiune în plus pe noi pentru că am ajuns iar pe ultimul loc. Presiune e tot timpul, întrucât trebuie să câștigăm. Am avut un început de campionat mai puțin bun, dar ușor – ușor vom reveni la origini. Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm cu FC Hermannstadt, aceste este obiectivul, a punctat Mihai Popescu.

 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Program etapa a 6-a
 
Vineri, 16 august

Unirea Slobozia – Petrolul Ploiești 1-2
Universitatea Craiova – Gloria Buzău 5-1
 
Sâmbătă, 17 august
FC Botoșani – UTA 1-0
FCSB – Poli Iași 0-1
 
Duminică, 18 august
Ora 21.30: Rapid – Dinamo
 
Luni, 19 august
Ora 19.00: Universitatea Cluj – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Ora 22.00: Farul Constanța – FC Hermannstadt.
 
Meciul Oțelul Galați - CFR Cluj a fost amânat.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
 
Clasament
 
1. Universitatea Craiova – 14p (6m)
2. Oțelul Galați – 11p (5m)
3. Universitatea Cluj – 9p (5m)
4. Petrolul Ploiești – 9p (6m)
5. Dinamo – 8p (5m)
6. Sepsi OSK – 8p (5m)
7. CFR Cluj – 7p (5m)
8. Poli Iași – 7p (6m)
9. FC Botoșani – 6p (5m)
10. UTA – 6p (6m)
11. FCSB – 5p (5m)
12. FC Hermannstadt – 5p (5m)
13. Unirea Slobozia – 5p (6m)
14. Gloria Buzău – 5p (6m)
15. Rapid – 4p (5m)
16. Farul – 4p (5m).

La finalul sezonului regular al Superligii, echipele clasate pe locurile 1-6 intră în play-off, în care se va juca tur - retur, în total zece etape. Locul 1 din play-off, campioana, va participa în preliminariile Ligii Campionilor. Locul 2 are asigurat locul în preliminariile Conference League, iar locul trei din play-off va juca baraj cu echipa care câștigă barajul dintre locurile 1 și 2 din play-out, pentru a evolua în preliminariile aceleiași competiții continentale. Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce locurile retrogradabile 7 și 8 din play-out joacă baraj de menținere / promovare în Superligă cu locurile 3 și 4 din Liga 2.
 
Citește și:
 
Superliga 2024/2025, etapa a șasea
Liderul Universitatea Craiova, meci acasă cu nou promovata Gloria Buzău
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii