Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025. Farul Constanța - Poli Iași Gheorghe Hagi - „Sperăm să spargem gheața“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

02 Aug, 2024 14:07 448 Marime text
 
Gheorghe Hagi. Sursa foto: ZIUA de Constața
 
Campioana din sezonul 2022/2023, Farul Constanța se află momentan pe ultimul loc în clasament, 16, cu doar un punct și fără gol marcat după trei etape!
 
Etapa a 4-a a Superligii 2023/2024 începe vineri, 2 august 2024, cu meciurile Oțelul Galați - FC Hermannstadt și Dinamo - Gloria Buzău, iar sâmbătă, 3 august 2024, este programată o singură partidă, Farul Constanța - Poli Iași.
 
Meciul se joacă de la ora 21.00, pe arena principală a Academiei Hagi, de la Ovidiu. Campioana din sezonul 2022/2023, Farul se află actualmente pe ultimul loc în clasament, 16, cu doar un punct și fără gol marcat după trei etape! Mai mult, echipa de pe litoral e singura din Superligă care nu a înscris până acum în acest sezon. „Marinarii“ au pierdut ambele confruntări de pe teren propriu, 0-1 cu nou promovata Unirea Slobozia și 0-1 cu FC Botoșani (în etapa trecută). De cealaltă parte, Poli Iașli se află pe locul 11, cu trei puncte. În etapa trecută, formația din Copou a cedat în propriul fief cu nou promovata Gloria Buzău, scor 1-2.
 
Vezi oferta Superbet pentru partida cu Poli Iași!
 

Ne aflăm într-un început de campionat care nu ne gândeam că va fi așa. Nu e un moment bun pentru noi, dar am avut o săptămână să ne refacem, să fim noi și să ne revenim, iar singurul obiectiv pentru meciul cu Poli Iași e să câștigăm. Adversarul joacă bine, e periculos, cum sunt toate în prima ligă. Sperăm să facem un meci bun, să fim mai inspirați în ultimii 30 de metri, pentru că în rest eu zic că am făcut lucrurile destul de bine. Am fost ineficienți până acum și sperăm să spargem gheața, să marcăm și să încercăm să luăm cele trei puncte. Trebuie să fim noi, să ne facem jocul, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.  

 
Echipa de pe litoral îi are indisponibili pentru acest meci pe atacantul Ionuț Cojocaru și pe fundașul Ionuț Larie.
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
 
Gabriel Iancu și Rivaldinho. Sursa foto: ZIUA de ConstanțaMeciul cu Poli Iași a fost prefațat din partea Farului și de atacanții Gabriel Iancu și Rivaldinho.

Ne dorim foarte mult să obținem prima victorie. Suntem într-un moment neobișnuit pentru Farul. Nu disperăm, dar trebuie să ieșim din această situație destul de dificilă, împreună cu fanii, și fac un apel să ne susțină până în ultimul minut. Avem nevoie de ei, când e greu trebuie să muncim cu toții și să ieșim din acest moment. Poli Iași nu e o echipă slabă, are jucători tehnici, șutează, dar de doi – trei ani nu mai există meci ușor în campionat, a menționat Gabriel Iancu.

E o atmosferă OK la echipă. Normal că traversăm o situație neplăcută și trebuie să strângem rândurile și să fim împreună. Sunt sigur că vom depăși momentul. E neplăcut că nu am marcat niciun gol până acum, nu-i place nimănui. Suntem o echipă obișnuită să joace bine și să marcheze, dar e un moment, din care trebuie să învățăm, să fim mai bine la antrenamente și sunt sigur că de la meciul următor se va schimba situația, vom da goluri și vom câștiga, întrucât aceasta contează, a spus și Rivaldinho.      

 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Program etapa a 4-a
 
Vineri, 2 august
Ora 19.00 Oțelul Galați – FC Hermannstadt
Ora 22.00 Dinamo – Gloria Buzău

Sâmbătă, 3 august
Ora 21.00 Farul Constanța – Poli Iași

Duminică, 4 august
Ora 19.00 Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești
Ora 22.00 Universitatea Cluj – CFR Cluj

Luni, 5 august
Ora 19.00 Unirea Slobozia – UTA
Ora 22.00 Rapid București – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Meciul FC Botoșani – FCSB a fost amânat.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Clasament
 
1. Universitatea Craiova – 7p
2. Oțelul Galați – 7p
3. Sepsi OSK – 7p
4. Universitatea Cluj – 5p
5. Unirea Slobozia – 5p
6. Dinamo – 4p
7. Gloria Buzău – 4p
8. CFR Cluj – 4p
9. Petrolul Ploiești – 4p
10. FC Botoșani – 3p
11. Poli Iași – 3p
12. Rapid – 2p
13. FCSB – 2p
14. UTA – 2p
15. FC Hermannstadt – 2p
16. Farul – 1p.
 
La finalul sezonului regular, echipele clasate pe locurile 1-6 intră în play-off, în care se va juca tur – retur, în total zece etape. Locul 1 din play-off, campioana, va participa în preliminariile Ligii Campionilor. Locul 2 are asigurat locul în preliminariile Conference League, iar locul trei din play-off va juca baraj cu echipa care câștigă barajul dintre locurile 1 și 2 din play-out, pentru a evolua în preliminariile aceleiași competiții continentale. Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce locurile retrogradabile 7 și 8 din play-out joacă baraj de menținere / promovare în Superligă cu locurile 3 și 4 din Liga 2.
 
Citește și:
 
Farul Constanța, pe ultimul loc în Superliga 2024/2025, după etapa a treia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii