Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025. Farul Constanța - Sepsi OSK Hagi - „Pentru a câștiga, trebuie să facem un meci complet“ (VIDEO)

ro

21 Sep, 2024 13:15 1171 Marime text
Gheorghe Hagi. Sursa foto: ZIUA de Constanța 
În etapa a zecea a Superligii 2024/2025, Farul Constanța, campioana României din sezonul 2022/2023, joacă pe teren propriu cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, duminică, 22 septembrie 2024, de la ora 16.00.
 
Pe locul 13 în clasament, cu 9 puncte, Farul vine după trei etape fără victorie (două egaluri și o înfrângere), pe când Sepsi OSK ocupă poziția a opta, cu 11 puncte. În etapa trecută, oaspeții, cu un nou antrenor pe banca tehnică, au obținut din nou victoria după șase etape de „secetă“ (patru înfrângeri și două egaluri). Farul vine după un egal în deplasare cu Petrolul Ploiești (1-1), în care gazdele au înscris golul egalizator în minutul 84.
 
În precedentul meci de la Ovidiu dintre Farul și Sepsi OSK, jucat în turneul play-off al sezonului trecut, echipa din Sfântu Gheorghe s-a impus cu 4-1, înscriind golul patru încă din minutul 69.  
 

Sunt trei puncte importante puse în joc. Suntem conștienți de faptul că avem puține puncte. Trebuie să câștigăm, să fim noi, să facem un meci complet. Sepsi e o echipă destul de agresivă, și ofensiv, și defensiv. Trebuie să fim atenți. Sperăm să prindem o zi bună și să fim inspirați cu toții, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

 
Acesta nu îi va avea la dispoziție pentru partida de duminică pe Gabriel Iancu, Ionuț Larie și Ionuț Cojocaru. Primul s-a accidentat în partida cu Petrolul, pe când Cojocaru a revenit la pregătire, dar încă nu e pregătit de meci.
 
Vezi oferta Superbet pentru partida cu Sepsi!

Meciul cu Sepsi OSK a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Denis Alibec și Eduard Radaslavescu.

Eduard Radaslavescu și Denis Alibec. Sursa foto: ZIUA de Constanța

Va fi un meci greu, pentru că și Sepsi e într-o situație dificilă. Dar acasă am jucat foarte bine cu ei și sperăm să o facem și mâine. Avem nevoie de victorii, trebuie să legăm trei – patru, cel puțin, ca să mai sperăm la play-off. Important e să jucăm noi bine, să controlăm partidele și cu siguranță rezultatele vor veni, a declarat atacantul Denis Alibec, căpitanul Farului.

Vom avea o misiune dificilă, Sepsi e o echipă bună, în fiecare an se bate la play-off. Trebuie să ne impunem, să punem în practică principiile și cu siguranță vom lua cele trei puncte. În etapa trecută, a fost un meci bun, eu am început puțin prost, dar echipa și cei cu experiență m-au ajutat. În primul rând, am nevoie de ritm și de meciuri. Ușor – ușor, de la zi la zi, încep să prind încredere mai multă și va fi mai bine, a spus și mijlocașul Denis Radaslavescu.  

     
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
 
Program etapa 10
 
Vineri, 20 septembrie

FC Botoșani – Gloria Buzău 3-3
Oțelul Galați – Dinamo 1-1
 
Sâmbătă, 21 septembrie
 
Ora 18.30: FC Hermannstadt – CFR Cluj
Ora 21.30: FCSB – Petrolul Ploiești
 
Duminică, 22 septembrie
 
Ora 16.00: Farul Constanța – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Ora 21.30: Universitatea Cluj – Universitatea Craiova
 
Luni, 23 septembrie
 
Ora 18.00: UTA – Poli Iași
Ora 21.00: Unirea Slobozia – Rapid.  
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Clasament
 
1. Universitatea Cluj – 21p
2. Oțelul – 17p (9 meciuri)
3. Dinamo – 16p
4. Universitatea Craiova – 15p
5. CFR Cluj – 14p (8 meciuri)
6. Petrolul – 14p
7. FC Hermannstadt – 12p
8. Sepsi OSK – 11p
9. Unirea Slobozia – 11p
10. Poli Iași – 10p
11. FCSB – 9p (8 meciuri)
12. Rapid – 9p
13. Farul – 9p
14. UTA – 8p
15. FC Botoșani – 7p (9 meciuri)
16. Gloria Buzău – 7p.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
La finalul sezonului regular al Superligii, echipele clasate pe locurile 1-6 intră în play-off, în care se va juca tur - retur, în total zece etape. Locul 1 din play-off, campioana, va participa în preliminariile Ligii Campionilor. Locul 2 are asigurat locul în preliminariile Conference League, iar locul trei din play-off va juca baraj cu echipa care câștigă barajul dintre locurile 1 și 2 din play-out, pentru a evolua în preliminariile aceleiași competiții continentale. Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce locurile retrogradabile 7 și 8 din play-out joacă baraj de menținere / promovare în Superligă cu locurile 3 și 4 din Liga 2.

Citește și:

Superliga 2024/2025
Dueluri la vârful și în subsolul clasamentului, în deschiderea etapei a zecea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii