Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025. Farul Constanța - Unirea Slobozia Hagi - „Încercăm să ne impunem jocul din prima etapă“ (VIDEO)

ro

11 Jul, 2024 14:21 1446 Marime text
 

Ediția 2024/2025 a Superligii începe vineri, 12 iulie 2024, campionatul fiind deschis de meciul Farul Constanța - Unirea Slobozia.

Partida este găzduită de arena principală a Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 18.30.

Campioană a României în ediția 2022/2023, echipa de pe litoral s-a clasat pe locul patru în stagiunea anterioară, pe când Unirea Slobozia este nou promovată, mai mult, atingând acum în premieră primul eșalon, după ce a câștigat Liga a 2-a!

Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Unirea Slobozia!

În noul sezon, ne propunem să realizăm minimum ca anul trecut, cu entuziasm, cu muncă foarte bine făcută, cu mentalitate. Sperăm că la meciul cu Unirea Slobozia vom arăta foarte bine, să facem un meci foarte bun, să fim noi, să încercăm să ne impunem din prima etapă. Chiar dacă adversarul e o echipă nou promovată, are un antrenor foarte bun și ne va fi greu cu ea. Trebuie să câștigăm, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


„Marinarii“ au câteva problem de lot pentru acest meci, neputând juca, din pricina problemelor medicale, Ionuț Larie (care va fi absent o perioadă mai lungă), Mihai Bălașa și Gabriel Iancu.
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Partida de vineri a fost prefațată din partea Farului și de jucătorii Constantin Grameni (mijlocaș, căpitanul echipei) și Mihai Popescu (fundaș).

Va fi un meci dificil, după cum s-a văzut și în amicalul cu CSA Steaua, care ne-a pus probleme. I-am bătut cu 3-0, dar scorul a fost strâns o bună parte din timp. Unirea vine cu entuziasm și încredere că a câștigat Liga a 2-a, dar suntem pregătiți, am muncit tot cantonamentul și vrem să începem cu victorie, așa cum a fost în ultimele două sezoane. Avem nevoie să debutăm cu dreptul, a spus Constantin Grameni.  

Va fi un sezon frumos pentru noi, sperăm să facem meciuri bune și să adunăm puncte, întrucât asta contează. Am avut destul de multe meciuri amicale, ceea ce mă bucură partidele sunt cele mai bune antrenamente. Suntem pregătiți și sper să arătăm acest lucru de mâine. În fiecare an a fost o luptă grea la play-off, la final sperăm să fim deasupra liniei, în primele șase, aaș cum ne propunem mereu, a menționat Mihai Popescu.  


Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Program etapa 1 Superligă

Vineri, 12 iulie
Ora 18.30: Farul Constanța – Unirea Slobozia
Ora 21.30: FC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Sâmbătă, 13 iulie
Ora 17.00: Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Politehnica Iași
Ora 19.15: UTA - Rapid București
Ora 22.00: FCSB - Universitatea Cluj

Duminică, 14 iulie
Ora 19.00: CFR Cluj – Dinamo București

Luni, 15 iulie
Ora 18.30: FC Botoșani – Oțelul Galați
Ora 21.30: Petrolul Ploiești  - Gloria Buzău.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În etapa a doua, Farul joacă în deplasare cu Oțelul Galați, luni, 22 iulie 2024, de la ora 21.30, iar, în etapa a treia, „marinarii“ primesc vizita echipei FC Botoșani, partida fiind programată duminică, 28 iulie 2024, de la ora 18.30.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Vineri, 12 iulie 2024, Farul Constanța joacă în deschiderea sezonului 2024/2025
Alexandru Buzbuchi - „E obligatoriu să obținem victoria“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii