Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025. Gloria Buzău - Farul Constanța Hagi - „Trebuie să legăm victoriile, pentru a urca în clasament“ (VIDEO)

ro

28 Sep, 2024 10:03 386 Marime text
Gheorghe Hagi
 
  • Farul Constanța are cinci jucători indisponibili pentru meciul de la Buzău.
 
În etapa a 11-a a Superligii 2024/2025, Farul Constanța, campioana României din sezonul 2022/2023, joacă în deplasare cu ultima clasată, nou promovata Gloria Buzău, duminică, 29 septembrie 2024, de la ora 16.00.

Aflată pe locul nouă în clasament, cu 12 puncte, Farul a realizat în etapa trecută o victorie importantă, 2-1 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe la Ovidiu. Pe locul 16 în clasament, cu șapte puncte și doar o victorie în zece meciuri, Gloria Buzău a remizat etapa trecută în deplasare cu FC Botoșani, într-o partidă cu goluri multe și frumoase, scorul fiind 3-3. La formația buzoiană, care nu a câștigat niciunul dintre cele patru meciuri jucate până acum acasă, având două înfrângeri și două egaluri, joacă și fostul farist Constantin Budescu, în formă în ultima perioadă. 
 

Întâlnim în deplasare o echipă experimentată, cu jucători care au ani și meciuri în prima ligă, chiar dacă vorbim de o formație care vine din eșalonul secund. Au trecut deja etapele, s-au acomodat. Antrenorul e foarte bun, cu experiență, are grijă de ambele faze foarte bine. Trebuie să ne adaptăm la jocul lor fără minge, la teren, iar cu mingea să avem evoluția noastră obișnuită. Nimic nu e ușor în fotbal, dar încercăm să venim cu victorie la Constanța. Avem nevoie de puncte și trebuie să legăm victoriile, pentru a urca în clasament, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

 
Vezi oferta Superbet pentru partida cu Gloria Buzău!
 
Partida Gloria Buzău - Farul a fost prefațată din partea clubului de pe litoral și de jucătorii Eduard Radaslavescu și Dan Sîrbu.


 

Vom avea un meci dificil, contra unei echipe cu experiență bogată, dată de jucătorii ei, care au multe meciuri în prima ligă. Antrenorul e și el experimentat, dar noi trebuie să mergem cu încredere, să ne impunem principiile și să luăm cele trei puncte. Clasamentul e strâns, e distanță mică între echipe. Suntem abia la început, spre mijloc, și trebuie să dăm totul ca să câștigăm, a spus Eduard Radaslavescu.

 
La Farul nu vor juca în acest meci Ionuț Cojocaru (cu recidivă la accidentarea sa), Gabriel Iancu (se pare că va lipsi mai mult din pricina problemei medicale pe care o are), Ionuț Larie (care e în proces de recuperare), Mihai Bălașa și Ionuț Vînă, ultimii doi suspendați.   
 

Într-adevăr, îl vom avea ca adversar pe Budescu, un fotbalist cu mare experiență și mare talent. Poate scoate orice dintr-o fază care nu anunță nimic. Vom încerca toate echipa să fim foarte atenți, dar nu numai la el, ci la toți adversarii. Nu este o presiune neapărat asupra mea, încerc să-mi fac treaba cât de bine pot și în primul rând îmi doresc să fiu sănătos, ca să pot juca, a punctat Dan Sîrbu

 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
 
Program etapa a 11-a
 
Vineri, 27 septembrie

Petrolul Ploiești – FC Hermannstadt 4-1
Dinamo – FC Botoșani 2-2
 
Sâmbătă, 28 septembrie

Ora 16.45 – Poli Iași – Universitatea Cluj
Ora 19.00 – CFR Cluj – UTA
Ora 21.30 – Rapid – Oțelul Galați
 
Duminică, 29 septembrie

Ora 16.00 – Gloria Buzău – Farul Constanța
Ora 21.30 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FCSB
 
Luni, 30 septembrie
Ora 21.00 – Universitatea Craiova – Unirea Slobozia.
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Clasament
 
1. Universitatea Cluj – 22p
2. Petrolul – 18p
3. Dinamo – 17p
4. Oțelul – 17p (9 meciuri)
5. Universitatea Craiova – 16p
6. CFR Cluj – 15p (9 meciuri)
7. FC Hermannstadt – 13p
8. Rapid – 12p
9. Farul – 12p
10. Sepsi OSK – 11p
11. Unirea Slobozia – 11p
12. Poli Iași – 11p
13. FCSB – 10p (9 meciuri)
14. UTA – 9p
15. FC Botoșani – 8p (10 meciuri)
16. Gloria Buzău – 7p.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
 
La finalul sezonului regular al Superligii, echipele clasate pe locurile 1-6 intră în play-off, în care se va juca tur - retur, în total zece etape. Locul 1 din play-off, campioana, va participa în preliminariile Ligii Campionilor. Locul 2 are asigurat locul în preliminariile Conference League, iar locul trei din play-off va juca baraj cu echipa care câștigă barajul dintre locurile 1 și 2 din play-out, pentru a evolua în preliminariile aceleiași competiții continentale. Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce locurile retrogradabile 7 și 8 din play-out joacă baraj de menținere / promovare în Superligă cu locurile 3 și 4 din Liga 2.
 
Citește și:
 
Superliga 2024/2025
În etapa a 11-a, Rapid încearcă să-i provoace prima înfrângere stagională Oțelului Galați, a doua clasată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii