Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taekwondo WT Bogdan Ionescu, cea mai nouă centură neagră din Clubul Sportiv Marina Constanța (GALERIE FOTO)

ro

07 Aug, 2024 17:00 276 Marime text
 Bogdan Ionescu a trecut examenul pentru centura neagră 1 Poom. Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Marina Constanța)
 
  • Sportivul de pe litoral a reușit să treacă examenul pentru centura neagră 1 Poom.
 
Secția Taekwondo WT a Clubului Sportiv Marina Constanța a participat cu 30 de sportivi la stagiul tehnic național, care s-a desfășurat pe litoral, la Eforie Sud.
 
„Sub îndrumarea celor mai buni specialiști, modulele esențiale din viața unui practicant de Taekwondo WT au fost deschise și planificate corespunzător. Acest lucru a permis tuturor să obțină informații actualizate asupra probelor specifice de Kyorugi, Poomsae, Kyokpa, Hoshinsul și Haidong Gumdo“, este mesajul CS Marina Constanța.
 
Sportivul Bogdan Ionescu a reușit să treacă examenul pentru centura neagră 1 Poom, devenind cea mai nouă centură neagră din club.
 
În aceeași perioadă, a avut loc și Campionatul Național de Tineret (16-21 ani), competiție la care Darius Toader (categ. +73 kg) și Miruna Mocanu (categ. -55 kg) au obținut locul 3, demonstrându-și talentul și dedicarea.
 
În plus, arbitrul Alina Roman a participat la modulul de refresh, aflând ultimele informații cu privire la regulamentul de arbitraj și îndrumând noi arbitri spre viitoarea lor carieră.
 
Oportunitate valoroasă
 
„Acest stagiu a fost o oportunitate valoroasă pentru toți participanții de a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile, de asemenea, un bun prilej pentru sportivi de a socializa și a lega prietenii, consolidând astfel spiritul de echipă și colaborarea dintre ei contribuind astfel la dezvoltarea generală a clubului nostru.  Mulțumim Federației Române de Taekwondo WT pentru organizare și îndrumare! Continuăm să ne pregătim intens și să ne concentrăm pe obiectivele viitoare, fiind mândri de realizările noastre și de progresul constant! Felicitări! Hai Marina!“, se mai arată pe pagina de Facebook a CS Marina Constanța.
 
Federația Internațională de Ju-Jitsu, mențiune despre CS Marina
 
Despre clubul sportiv de pe litoral s-a făcut o referire și pe pagina de Facebook a Federației Internațioanle de Ju-Jitsu, în care s-a remarcat implicarea CS Marina Constanța în activitățile de Ziua Pământului. „România a sărbătorit ziua cea mare cu o varietate de activități durabile ca model de urmat. CS Marina a marcat Ziua Pământului prin activități precum plantarea copacilor și curățarea pădurilor, care au implicat atât sportivii clubului, cât și părinții acestora. Clubul desfășoară frecvent astfel de inițiative de protecție a mediului. Pe lângă pregătirea sportivilor, antrenorii noștri acordă o atenție deosebită educației acestora, protecția mediului fiind o prioritate fundamentală“, este mesajul Federației internaționale. 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și:
 
Taekwondo WT
Sportivii CS Marina Constanța, șase medalii la Campionatul Național și Turneul Republican (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii