Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Team România la Jocurile Olimpice Paris 2024 Victorie pentru jucătorii de tenis de masă Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu (FOTO)

ro

27 Jul, 2024 19:24 198 Marime text

Team Romania la Jocurile Olimpice Paris 2024, foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român
Victorie pentru jucătorii de tenis de masă Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu. Tricolorii au câștigat la dublu mixt, scor 4-1 la seturi, în fața perechii Nicholas Lumm, Minhyung Lee (Australia).

La meci a asistat și președintele României Klaus Iohannis, alături de Mihai Covaliu președintele COSR și ambasadoarea României la Paris, Ioana Bivolaru.
Sportivii români au câștigat primul set 11-5, l-au pierdut pe al doilea pe fondul revenirii celor de la Antipozi, scor 6-11.

Manșa a treia a fost una exrem de disputată, cu multe mingi de set salvate de români. Bernie a readus echipa în meci, iar Ovidiu a închis setul cu 14-12. A fost momentul decisiv al partidei care apoi nu a mai avut istoric. Tricolorii s-au impus cu 11-4 și 11-3 calificându-se în sferturi.

În sferturi ei vor întâlni Koreea. 

foto: Facebook/ Comitetul Olimpic și Sportiv Român


Citește și:

Printre proiectele viitoare, unul organizat în portul MangaliaPaul Georgescu, primul înotător român care a încheiat proiectul Oceans Seven
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii