Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Team România la Jocurile Olimpice Paris2024 Lăcrămioara Perijoc părăsește competiția. „Sunt mândră că mi-am putut reprezenta țara“

ro

30 Jul, 2024 20:20 181 Marime text

Lăcrămioara Perijoc, foto: Facebook-Comitetul Olimpic și Sportiv Român ·
Lăcrămioara Perijoc părăsește competiția în 16-imi, dar cu capul sus.

A intrat în ring încrezătoare, știind totuși că alonja adversarei sale ar putea fi un atu. Mongoleza Munguntsetseg Enkhjargal era mai înaltă decât ea, așa că trebuia să n-o țină la semi-distanță. În prima repriză i-a ieșit, 3 dintre cei 5 arbitri judecători văzând-o pe ea câștigătoare. După gong, mongoleza și-a utilizat însă mai bine alonja, și 4 dintre judecători i-au dat repriza ei. Însă pentru a înțelege că judecata este totuși subiectivă, să reținem ca irlandezul, care în prima repriză o văzuse pe Munguntsetseg câștigătoare, a punctat acum 10-9 pentru Lăcrămioara.

După gongul final, în mijlocul ringului arbitrul a ridicat mâna mongolezei, transmite Comitetul Olimpic Român. 

"Eu am crezut cu tărie că ultima repriză a fost a mea. Dar arbitrii au văzut altceva și n-am cum să-i contrazic. Probabil a contat și faptul că adversara m-a tras și am căzut." Firește, acțiunea nu a fost punctată, dar probabil că o fi contat la impresia artistică.

"Sunt mândră că mi-am putut reprezenta țara la Jocurile Olimpice. Aș fi vrut să ajung mai sus, dar, din păcate, n-a fost să fie. Sunt dezamăgită puțin, dar împăcată că mi-am făcut datoria."

Citește și:
 
JO Paris 2024
David Popovici, campion olimpic! „E o realizare imensă! Mă bucur foarte tare pentru că am scris istorie“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii