Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Constanța Bianca Mei-Roșu și Andreea Teglaș, pe podium la Campionatul Balcanic (GALERIE FOTO)

ro

11 Jun, 2024 10:31 716 Marime text
 
 
Ediția 2024 a Campionatului Balcanic pentru juniori la tenis de masă, întrecere desfășurată în Bulgaria, la Albena, le-a adus nenumărate medalii sportivilor din României, iar pe podium au urcat și Bianca Mei-Roșu, și Andreea Teglaș, reprezentantele Constanței.
 
Acestea au concurat la categoria de vârstă Under-19.
 
Bianca Mei-Roșu (LPS „Nicolae Rotaru“ - CSM Constanța) a obținut medalii de aur la echipe, la simplu, la dublu mixt (alături de Dragoș Bujor) și la dublu feminin (alături de Andreea Teglaș).
 
Pe lângă titlurile de la echipe și de la dublu feminin, Andreea Teglaș (dublu legitimată la LPS Nicolae Rotaru și CSM Constanța)a mai obținut două medalii de bronz, la simplu și la dublu mixt (alături de Luca Oprea).

„Au fost vedetele Campionatelor Balcanice“

Bianca Mei-Roșu și Andrea Teglas au fost vedetele Campionatelor Balcanice de tenis de masă pentru juniori de la Albena.
 
Sportivele clubului nostru au dominat competiția U19, câștigând, împreună, medalii de aur atât la dublu feminin cât și cu echipa României, din care au mai făcut parte Alina Sferlea și Andreea Jifcu.
 
Bianca Mei-Roșu a fost marea performeră la U19, câștigând toate probele la care a participat! La simplu feminin, Bianca a luat aurul, după o finală cu bulgăroaica Țvetlana Georgieva, iar Andrea Teglas și Viktoria Persova au obținut medaliile de bronz.
 


Bianca Mei-Roșu s-a impus și la dublu mixt, alături de Dragoș Bujor, campionul balcanic U19 la simplu. România a câștigat trei dintre cele patru titluri balcanice pe echipe, U19 și U15, feminin și masculin, și a încheiat cu un total de 8 medalii de aur, 6 de argint și 6 de bronz, pe locul 1 în clasamentul celor 11 țări participante.
 
Cea de-a 31-a ediție a Campionatelor Balcanice de Juniori a fost ultimul test major înainte de Campionatele Europene de Tineret de la Malmö, Suedia, din 12-21 Iulie. Hai, România! Hai, Constanța!, este emsajul CSM Constanța.
 

Sursa foto: Facebook (Tenis de masă Constanța, Federația Română de Tenis de Masă)

Citește și:

 
Tenis de masă Constanța
Bianca Mei-Roșu, trei medalii în Bulgaria, la WTT Youth Contender Panagyurishte 2024 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii